Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
ezimir
Člen | 21
+
0
-

Tak som nahral svoju Nette aplikáciu na server, a mám problém:

Niektoré view, sa nevyrenderujú celé (pohľadom na zdrojový kód vidím, že su niekde useknuté).

Tak som sa chcel pozrieť, že v čom je problém, ale /log/exception*.html súbory majú nulovú veľkosť. Sú tam, sú vytvorené (ale nie vždy, keď zobrazím dané useknuté view), ale sú prázdne. /log/ je na 777 (taktiež /temp/).

Ako nájdem problém? Vďaka :)

Nette: 2.0-dev 5a45bb5
PHP: 5.2.6–1+lenny9

Jan Tvrdík
Nette guru | 2595
+
0
-

Koukni se blíže na to místo, kde jsou useknuté.

ezimir
Člen | 21
+
0
-

Jan Tvrdík napsal(a):

Koukni se blíže na to místo, kde jsou useknuté.

Tak napríklad: app/AdminModule/templates/@layout.latte

{extends '../../templates/@layout.latte'}

{block container}
<section id="container">
    <h2> {control menu:admin, 'title'} </h2>

<article id="content"> <<---- toto je posledný riadok, ktorý sa zobrazí
        {include #content}
    </article>
</section>

Teda blok #content sa teda niekedy načíta, niekedy nie… To, prečo nie by som sa predpokladám dozvedel z exception logu… Ale kedže je prázdny… Nejaký tip?

Aurielle
Člen | 1281
+
0
-

Přesně toto se mi stávalo na Savaně před přechodem na VPS při vyhození výjimky při přihlašování, nakonec jsem to musel obejít tak, že jsem výjimku nikdy nevyhodil…

Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

Mě když se něco podobného stalo tak to bylo kvuli „max memory“ nebo když došlo místo na disku :-D

ezimir
Člen | 21
+
0
-

gmvasek napsal(a):

Přesně toto se mi stávalo na Savaně před přechodem na VPS při vyhození výjimky při přihlašování, nakonec jsem to musel obejít tak, že jsem výjimku nikdy nevyhodil…

Problém nastáva až po prihlásení, ale predpokladám, že pri vyhodení výnimky…

ezimir
Člen | 21
+
0
-

Patrik Votoček napsal(a):

Mě když se něco podobného stalo tak to bylo kvuli „max memory“ nebo když došlo místo na disku :-D

Aaaaaaa… Hurá, trochu voodoo v .htaccess:

php_value memory_limit 32M

a je po probléme (view sa vyrenderuje celý).