Šablona – Latte filter – nevidí proměnné z presenteru

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Chbox
Člen | 125
+
0
-

Přesunul jsem projekt na hosting na druhým konci světa a mám zvláštní problém:
http://www.pad.com.au/bcn/www/

Sandbox tam jede:
http://www.pad.com.au/

Checker:
http://www.pad.com.au/checker.php

UTF-8 je všude OK, mám podezření, jestli to nemůže dělat direktiva:
magic_quotes_gpc on ?

Napadá někoho něco?

Editoval Chbox (26. 2. 2011 10:54)

Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

a jsi si jistý ře tam tu proměnnou předáváš? Ukaž presenter… (případně BasePresenter)

bojovyletoun
Člen | 667
+
0
-

divná hlavička

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
	<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

	<meta name="description" content="</pre></xmp></table><!DOCTYPE html>
<html>
<head>
	<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
	<meta name="robots" content="noindex,noarchive">
	<meta name="generator" content="Nette Framework">
Chbox
Člen | 125
+
0
-

Jezisi, jiste, ze predavam :-), na lokale to normalne funguje:

class PadelPresenter extends BasePresenter
{
    public function beforeRender()
    {
        $this->template->menuClass = 'padel';
        $this->template->title = 'Padel - All Attitude';
        $this->template->description = 'Padel - All Attitude';
    }

	public function renderDefinition()
	{

	}

    public function renderHowToPlay()
    {

    }

    public function renderBenefitsOfPadel()
    {

    }

}

šablona:

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
	<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">

	<meta name="description" content="{$description}">
	<meta name="robots" content="{$robots}" n:ifset="$robots">

	<title>{$title}</title>

	<link rel="stylesheet" media="screen,projection,tv" href="{$basePath}/css/screen.css" type="text/css">
	<link rel="stylesheet" media="print" href="{$basePath}/css/print.css" type="text/css">
	<link rel="shortcut icon" href="{$basePath}/favicon.ico" type="image/x-icon">

	<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.4/jquery.min.js"></script>
	<script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/netteForms.js"></script>
</head>

<body>
    <div id="container">
	    <div id="header">
            <a href="{plink Padel:definition}"><img class="logo" src="{$basePath}/images/layout/logo_bcn.gif" alt="logo_bcn.gif"></a>
            <ul id="menu" class="{$menuClass}">
                <li><a href="{plink Padel:definition}">PADEL</a></li>
                <li><a href="{plink Bcn:whoWeAre}">BCN Sports</a></li>
                <li><a href="{plink Where:}">WHERE</a></li>
                <li><a href="{plink Media:}">MEDIA</a></li>
                <li><a href="{plink Contact:}">CONTACT</a></li>
            </ul>
            {if $menuClass == 'padel'}
            <ul id="menuPadel" class="submenu">
                <li><a {if $presenter->getParam('action') == 'definition'}class="current red"{/if} href="{plink Padel:definition}">Definition</a></li>
                <li><a {if $presenter->getParam('action') == 'howToPlay'}class="current red"{/if} href="{plink Padel:howToPlay}">How to play</a></li>
                <li><a {if $presenter->getParam('action') == 'benefitsOfPadel'}class="current red"{/if} href="{plink Padel:benefitsOfPadel}">Benefits of Padel</a></li>
            </ul>
            {/if}
            {if $menuClass == 'bcn'}
            <ul id="menuBcn" class="submenu">
                <li><a {if $presenter->getParam('action') == 'whoWeAre'}class="current green"{/if} href="{plink Bcn:whoWeAre}">Who we are</a></li>
                <li><a {if $presenter->getParam('action') == 'padelCourts'}class="current green"{/if} href="{plink Bcn:padelCourts}">BCN</a></li>
                <li><a {if $presenter->getParam('action') == 'laBotiga'}class="current green"{/if} href="{plink Bcn:laBotiga}">BCN</a></li>
                <li><a {if $presenter->getParam('action') == 'padel'}class="current green"{/if} href="{plink Bcn:padelMelbourne}">PADEL</a></li>
            </ul>
            {/if}
        </div>
	    {include #content}
        <div id="footer">
            <ul id="footerMenu">
                <li><a href="{plink Padel:definition}">| About Padel</a></li>
                <li><a href="{plink Bcn:whoWeAre}">| About BCN Sports</a></li>
                <li><a href="{plink Where:}">| Where to play</a></li>
                <li><a href="{plink Media:}">| Media</a></li>
                <li><a href="{plink Contact:}">| Contact</a></li>
            </ul>
        </div>
    </div>
</body>
</html>

Editoval Chbox (26. 2. 2011 10:55)

Chbox
Člen | 125
+
0
-

prostě, jakmile se objeví makro, kde je proměnná, tak Laděnka, ostatní makra, zdá-se, fungujují bez problémů…

Chbox
Člen | 125
+
0
-

Tak zvláštní věc, pokud přesunu beforeRender() do BasePresenteru, tak se proměnné normálně přenesou…ale napřiklad v šabloně proměnná $basePath = ""
:-/

Editoval Chbox (14. 1. 2011 15:27)

Aurielle
Člen | 1281
+
0
-

$basePath = '' je v pořádku, pokud se nacházíš v rootu webu.