Templates

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
ViliamKopecky
Nette hipster | 230
+
0
-

FileNotFoundException

Page not found. Missing template ‚E:\www\web/app/templates/ciao/base.phtml‘.FileNotFoundException

Když ten soubor vytvořim a dám do něj jen čistej text (třeba „Lorem ipsum“) tak to vyhodí jinou exception

InvalidStateException

Template file was not specified.

Já vím, že ještě nevyšel ani tutoriál na základy, ale tak, jen kde mám ten template specifikovat?

Dík

ViliamKopecky
Nette hipster | 230
+
0
-

Jo, ještě jsem teda zapomněl uvést, jestli je to důležitý že mám CiaoPresenter, když dám jenom

function run($request) {
  echo "Ciao";
}

tak to vypíše dobře, ale když použiju startup() (což předpokládám, že bych měl?) tak bych tam měl asi definovat ten template, …?

Editoval enoice (14. 4. 2008 22:07)

Jan Tvrdík
Nette guru | 2595
+
0
-

romansklenar napsal(a):

Připojuju se k nedočkavým očekavatelům :)

Dokumentace Nette ti nestačí? Máš tam 2 příklady od kterých se dá pěkně odrazit.

Editoval Jan Tvrdík (23. 7. 2008 17:02)

David Grudl
Nette Core | 8218
+
0
-

Sebekriticky bych to snad ani dokumentací nenazýval :-(

ViliamKopecky
Nette hipster | 230
+
0
-

Dave, co ten screencast o kterém si psal na Twitteru? :)

romansklenar
Člen | 655
+
0
-

Jan Tvrdík napsal(a):

Dokumentace Nette ti nestačí? Máš tam 2 příklady od kterých se dá pěkně odrazit.

Ano z příkladů se toho dá vyčíst poměrně dost (a taky díky za ně), ale já myslel spíš dokončení stránky quick-start tak jako je u dibi který stručně a výstižně popisuje vše podstatné. Takhle ta stránka na člověka, který ji vidí a i o nette slyší poprvé, může působit tak, že je na něm něco nedotaženého. Teda na mě osobně by to tak působilo, kdybych o nette neslyšel dříve.

Vím, že máte Davide plno jiných starostí, ale doplnění této stránky by určitě nebylo na škodu, přece jenom ty stránky mají nějak prezentovat nette a i kratičký popis bude působit lépe než text (doplnit). Berte to jen jako takový postřeh. Každopádně pokud ten text bude delší, určitě se nikdo zlobit nebude :)