problém s netteForms.js -nereaguje

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
netman92
Člen | 22
+
0
-

Zdravím, používam novú verziu Nette, a chcem používať klientskú validáciu.
Stiahol som si teda netteForms.js pridal do @layout ale, nefunguje.. Proste na strane klienta to nerobí nič.

Ďakujem za pomoc.

toka
Člen | 253
+
0
-

Možností může být více – nějaké info např. z Firebugu?

netman92
Člen | 22
+
0
-

Čo konkrétne?
Lebo mi to nepíše chybu Javascriptu. Skúšal som iné prehliadače, mazať cache a nič. Ale pri súbore examles/forms/html5.php to ide v pohode. Neviem kde robím chybu.

netman92
Člen | 22
+
0
-

Tak konečne to ide…stačilo neukladať súbor lokálne ale načítať ho z

<script src=„http://nette.github.com/resources/js/netteForms.js“></script>

Dôvod síce nechápem ale funguje to.

Chbox
Člen | 125
+
0
-

To není asi moc dobrý řešení.
ulož na local do document_root/js nebo kde máš js a do @layout.latte:

<script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/netteForms.js"></script>\-\--

Github není CDN server!
netman92
Člen | 22
+
0
-

Ja si to uvedomujem.. ano budem ynie5 ako lama ale fakt mi to nejde keď to mám uložené.

newPOPE
Člen | 648
+
0
-

A si si isty ze ho mas spravne nalinkovany

Firefox → ukazat kod → klik na link konkretneho suboru, ak tam mas 404ku tak problem je tam ak vidis obsah netteforms.js tak je problem niekde inde…

ji_ri_k
Člen | 44
+
0
-

Ahoj, pokud jsi na linuxu, ověř, zda má webserver právo přístupu k souboru, případně složce „js“ (alespoň čtení). Při kopírování z win partitions se mi občas stane, že soubor může číst pouze uživatel, co soubor nahrál, nikoliv již webserver. Jestli jsi na win, tak nechť tento tip poslouží někomu jinému :)

netman92
Člen | 22
+
0
-

newPOPE napsal(a):

A si si isty ze ho mas spravne nalinkovany

Firefox → ukazat kod → klik na link konkretneho suboru, ak tam mas 404ku tak problem je tam ak vidis obsah netteforms.js tak je problem niekde inde…

Nie to je v pohode presne to ukáže ten kód.. Ja už neviem..

A používam windows.

masterr
Začátečník | 141
+
0
-

VYřešil si to nakonec nějak? Mám uplně ten samí problém a nic mi s tim nejde.

netman92
Člen | 22
+
0
-

No ano.. mal som tam nejakú blbú chybu.. ze som mal v kode <script type=„textt/javascript“>… :)

masterr
Začátečník | 141
+
0
-

Aha, tak to já to mám dobře zapsaný a nefakčí mi ani ten link na <script src=„http://nette.github.com/resources/js/netteForms.js“></script>

Edit:Tak už vím kde je chyba.

Editoval masterr (18. 12. 2010 18:57)

frosty22
Člen | 373
+
0
-

No já jsem se dnes podotýkal se stejným problém a nakonec byl problém v tom, že jsem měl presenter ve formátu windows-1250 namísto utf-8 (nevím proč, špatně mi přeuložil PsPad)