DebugBar base64_decode, javascript uvnitř panelu nefunkční, hlavně mi jde o translation panel

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
mcmatak
Člen | 504
+
0
-

Base64 kódování jehož úlohou asi bylo zmenšit objem přenášených dat? Je to rozumné? Protože javascript v tagu
<script type=„text/javascript“> se pak vloží do textu jako text a tedy stane se nevykonatelným?

Narážím hlavně na translation panel, který docela hojně využívám a dost mi chybí, resp. upravil jsem si ho podle svého a komplet všechny překlady řeším přes tuto utilitu, takže jsem namydlený.

Je nějaké řešení?

Jen upřesním, innerHTML znemožní vykonání jakéhokoli javascriptu, protože se vnitřek považuje za string, pokud se teď nepletu.

Editoval mcmatak (5. 10. 2010 18:47)

ic
Člen | 430
+
0
-

Z toho translation panel-u jsem teď taky nešťastný.

mcmatak
Člen | 504
+
0
-

tak já to vyřešil tak, že jsem vyhodil base64 encoding z debugpanelu, celkem snadny zasah do nette, což je teda to co mi vadí, nechce se mi zasahovat do nette

despiq
Člen | 320
+
0
-

Base64-encoded data takes about 33% more space than the original data.

Editoval despiq (6. 10. 2010 0:52)

mcmatak
Člen | 504
+
0
-

no to se mi moc nezdá, ale ok, v tom případě proč? base64 proč se to dělá?

despiq
Člen | 320
+
0
-

This encoding is designed to make binary data survive transport through transport layers that are not 8-bit clean, such as mail bodies.

mozna to bude mit neco spolecnyho s novym zpusobem vykreslovani ladenky

Editoval despiq (6. 10. 2010 0:54)

David Grudl
Nette Core | 8228
+
0
-

Je to z toho důvodu, aby Debug bar zabíral ve zdrojáku (opticky) co nejméně místa, aby při pohledu do kódu během ladění nevyčníval. Že mohou pluginy posílat skripty mě nenapadlo.

David Grudl
Nette Core | 8228
+
0
-

fixed