Jak v sablone vypsat neco bez osetreni
Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
- Ja
- Člen | 260
Ahoj,
mam zapis v sablone:
<?php
<td><a href="#" onclick='deleterow({$photo->id},"{link delete!, $photo->id}")'>[X]</a></td>
?>
a nette mi z tohoto zapisu vyrobi:
<?php
<td><a href="#" onclick='deleterow("46",""\/nette\/todolist\/document_root\/photos\/show\/46?do=delete"")'>[X]</a></td>
?>
nemate nahodou tuseni jak bych nette rekl, aby konkretni veci jako {$photo->id} nebo {link delete!, $photo->id} vypsalo bez osetreni? (jak vidite, dostavaj se mi tam nechtena & quot;)
Diky,
Ja
- redhead
- Člen | 1313
Ja napsal(a):
Jojo, dik moc, v prvnim pripade to funguje, ale u {link delete!, $photo->id} to bohuzel nefunguje :(
Podle mě děláš něco blbě. Nette by si to mělo zajistit samo. Zkus zaměnit jednoduché uvozovky za dvojité (u atributu: onclick=‚..‘ ⇒ onclick="")
PS: link nedávej do uvozovek, to by si mělo udělat samo (vypisuje rovnou JS string)
Editoval redhead (4. 8. 2010 20:13)
- Ja
- Člen | 260
redhead: jojo, to uz jsem zkousel, takze nynejsi kod:
<?php
<td><a href="#" onclick="deleterow({!$photo->id},{link delete!, $photo->id})">[X]</a></td>
?>
a vysledek:
<?php
<td><a href="#" onclick="deleterow(46,"\/nette\/todolist\/document_root\/photos\/show\/46?do=delete")">[X]</a></td>
?>
:-/