[addon rating-control] RatingControl

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
redhead
Člen | 1313
+
0
-

Diskuse ke stránce RatingControl

Odhodlal jsem se k tomu to konečně zveřejnit (viz https://forum.nette.org/…atingcontrol)

Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

hmm cool ale koukám že špatná implementace… správně to má snad jenom YouTube… (nemůžu změnit svůj hlas)

ic
Člen | 430
+
0
-

Ten efekt hodnocení by mohl být jednoduší a bez javascriptu: http://interval.cz/…ad-105-1.htm

redhead
Člen | 1313
+
0
-

vrtak-cz napsal(a):

hmm cool ale koukám že špatná implementace… správně to má snad jenom YouTube… (nemůžu změnit svůj hlas)

YouTube už snad hvězdičky nepoužívá ne?

Edit: co se týče změny hlasování, může být v příští verzi..

Editoval redhead (4. 8. 2010 11:29)

despiq
Člen | 320
+
0
-

me se to libi, moc

Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

redhead napsal(a):

přesně ta už né ale používalo…

Bernard Williams
Člen | 207
+
0
-

Nazdárek,

JS mi hlásí „parsererror“ a nic víc.. dá se to nějak ladit/odstranit?

Bernard

redhead
Člen | 1313
+
0
-

To bude asi ajaxové volání ne? Podívej se, co ti posílá zpátky server. Mě to parserror říkalo, když naskočila laděnka. Když tak to nedělej ajaxem, ale pošli normální požadavek a uvidíš co to udelá.

Endrju
Člen | 147
+
0
-

redhead napsal(a):

vrtak-cz napsal(a):

Edit: co se týče změny hlasování, může být v příští verzi..

Pouvažuješ i nad touto verzí? Docela by mě to zajímalo :). Jinak pěkná komponenta!

redhead
Člen | 1313
+
0
-

Myslíš jako změna hlasu nebo palec nahoru/dolu (nynější implementace na YT)?

Co se týče změny hlasu, asi by to nebyl takový problém to upravit (ale nemám na to čas, když tak se pak poděl). S palcem nahoru/dolu by šla i současná verze jen změnit počet „hvězdiček“ na 2 a změnit nějaký css.

dotTwelve
Člen | 167
+
0
-

S verzi Nette 2.0 toto nefunguje, kvuli nepodpore dynamickych snipettu…lze toto v tuto chvili nejak obejit?

viz vypis ladenky:
Block name must be alphanumeric string

Editoval dotTwelve (30. 5. 2011 11:16)

Ondřej Mirtes
Člen | 1536
+
0
-

Je to založené na odkazech, takže nepoužitelné (první možnost bude mít vždy nejvíc hlasů, protože na ní budou klikat boti).

Ondřej Brejla
Člen | 746
+
0
-

A co to má společného s otázkou? Nic…? ;-)

22
Člen | 1478
+
0
-

sry za OT: a jaké tedy je řešení bez odkazů, a kliká na to, i když je rel=„nofollow“?

Radimorous
Člen | 30
+
0
-

Bude se to aktualizovat do Nette 2 pls?

redhead
Člen | 1313
+
0
-

Chtěl jsem, ale zjistil jsem, že Nette 2.0 neumí dynamické snippety :( A neměl jsem moc čas hledat jinej způsob.

dotTwelve
Člen | 167
+
0
-

a existuje nejake podobne reseni?

enigma
Člen | 14
+
0
-

Také by mě zajímalo je-li nějaké jiné řešení pro Nette 2.0.1 PHP 5.3 ?

masterr
Začátečník | 141
+
0
-

Dá se to tedy používat v nette 2.0? Jak jste to vyřešili? Dík

Dynamic snippets are allowed only inside static snippet in .../RatingControl/ratingControl.phtml:2