Šablona použitá pro Mail nezpracuje makro link/plink

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
h4kuna
Backer | 740
+
0
-

Zdravím

mám problém s šablonou pro Mail nastavil jsem vše podle příručky a taky všechno běhalo i proměnné jsem měl zaregistrované a správne se zobrazují avšak problém nastal když jsem použil makro link nebo plink Fatal Error Call to a member function link() on a non-object, $control neni objekt v parsovaný šabloně co s tim?

Latte filter mám zaregistrovaný

Nebo jak jinak to udělat?

<p><a href="{link //:Admin:Login:}">přihlášení</a></p>

toto funguje

{$nickname}

EDIT

na jabberu jsem dostla tip vytvořit si odkaz v presenteru

Editoval matata (13. 7. 2010 20:45)

Michalek
Člen | 211
+
0
-

Já to mám takhle…

V presenteru

$mailTemplate = new BaseTemplateMail; // nova sablona mailu
$mailTemplate->presenter = $this->getPresenter(); // kvuli {$presenter->link} v sablone

v šabloně mailu

<p>
 <strong>Dobrý den,</strong><br /><br />
 úspěšně jste se zaregistroval/a na serveru <a href="{$presenter->link('//:Index:Frontend:Default:')}">{!=TITLE}</a>.
</p>
Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

Na 99% je to tím že nový template pro mail děláš takto: $template = new Template(); a pak registrujes filtery a helpery. A zapomel jsi na nastaveni $template->presenter a $template->control. Nicméně dá se tomu celkem snadno předejít že budeš nový template vytvářet takto: $template = $this->createTemplate();. Pak už se totiž nemusíš o nic starat (helpery a filtry to zaregistruje za tebe. A i ono nastavení to provede samo.

h4kuna
Backer | 740
+
0
-

Bylo by dobré to dopsat do dokumentace podle toho jsem to dělal