Stránka Reflexe
- Jan Tvrdík
- Nette guru | 2595
Diskuse ke stránce Reflexe
Dost dobré, zatím pár poznámek a námětů na zlepšení.
- To násilné narvání stránky o anotacích do stránky s obecnou reflexí nezvládá struktura nadpisů.
- Jmenné prostory bych psal bez úvodního zpětného lomítka.
- Nikde nezmiňuješ způsob přístupu k reflexi přes metodu
getReflection
třídyNette\Object
, ale je fakt, že to patří spíš k obecné reflexi než k anotacím.
$barClass->getReflection()->getMethod('bar')->getAnnotation('privilege');
Až dopíšeš tu obecnou reflexi a anotace přestěhujeme na samostatnou stránku, kam patří, tak to bude super.
- Patrik Votoček
- Člen | 2221
Jan Tvrdík napsal(a):
- To násilné narvání stránky o anotacích do stránky s obecnou reflexí nezvládá struktura nadpisů.
No ono jde o to že k reflexi není co víc napsat a pokud jsem to dobře pochopil tak wiki neumí více úrovní nadpisů… :-(
- Jmenné prostory bych psal bez úvodního zpětného lomítka.
Je to schválně aby to po zkopírování fungovalo. Nikdy dopředu nevíš
jestli tam daný člověk to use Nette
napíše. A psát
u každého úryvku kódu use Nette
mě připadá horší než tam
nechat ty lomítka.
- Nikde nezmiňuješ způsob přístupu k reflexi přes metodu
getReflection
třídyNette\Object
, ale je fakt, že to patří spíš k obecné reflexi než k anotacím.
Na to jsem myslel ale zapoměl… To je pravda promyslím jak to tam doplnit…
Až dopíšeš tu obecnou reflexi a anotace přestěhujeme na samostatnou stránku, kam patří, tak to bude super.
A co by jsi chtěl psát k obecné reflexi? Ono není moc co je to na php.net/reflection na kterou vede odkaz z perexu. Proto jsem Reflexi a Anotace sloučil na jednu stránku…
- Jan Tvrdík
- Nette guru | 2595
A co by jsi chtěl psát k obecné reflexi? Ono není moc co je to na php.net/reflection na kterou vede odkaz z perexu. Proto jsem Reflexi a Anotace sloučil na jednu stránku…
Stačí stručně, bude to o dost kratší než anotace samotné, ale je to potřeba (i když budeš opakovat některé věci z PHP dokumentace) – co to je reflexe, jaké známe typy reflexe, jak se k nim dostat v Nette. Čím se liší standardní PHP reflexe od té v Nette, …