nette na domeně třetiho řádu u FORPSI

- vlkodlak
- Člen | 180
Zdravím pánové
Máte někdo zkušenost s provozováním nette na doméně třetího řadu
u forpsi?
Co potřebují vytvořit stat.madomena.cz a spustí se mi
nette.
Co jsem vytvořil domenu stat.mojedomena.cz tím se mi v root
webu vytvořila složka subdoms/stat … a do podložky stat jsem
nahrál nette
Následně jsem upravil v root .htaccess na
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^stat\.mojedomena\.cz$ [NC]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/www/
RewriteRule ^(.*)$ /www/$1 [L]
Co jsem si ověřil adresa stat.mojedomena.cz je funkční, přesměrování do stat/www také, ale nette se nerozeběhne a konči s chybou 500 do log adresáři nic nedá ani v rootu ani do stat.mojedomena.cz/log

- Infanticide0
- Člen | 121
Zapni si debug mód a podívej se v čem je problém, když nevytvoří error log, tak tam asi nemá právo na zápis.

- vlkodlak
- Člen | 180
Infanticide0 napsal(a):
Zapni si debug mód a podívej se v čem je problém, když nevytvoří error log, tak tam asi nemá právo na zápis.
přidal jsem do bootstrapu
public function initializeEnvironment(): void
{
$this->configurator->setDebugMode(true);
u složek zkontroloval právo zapisu.
žádna změna.
Editoval vlkodlak (Včera 18:25)

- Infanticide0
- Člen | 121
500 error je Nette error nebo hosting error? Možná ten log bude jinde zapsanej, spouští se ti správně www/index.php? Na webhostingu je kolikrát problém s nastavením doc. rootu, aby ti to neběželo na stat.mojedomena.cz/www

- vlkodlak
- Člen | 180
protože mi funguje správně přesmerování, jak root-www tak i stat.mojedomea.cz-www soubory index.php se mi správně rozeběhnou nette už ne. spusti se mi i vendor/autoload.php zde stopa mizi
jako kdyby, tou doménou třetiho řádu, byly špatně nastavené adresaře /cesty, protože vše je ne v 0:\www ale v 0:\subdoms\stat\www
Editoval vlkodlak (Včera 19:04)

- nightfish
- Člen | 529
@vlkodlak Co je zapsané v PHP error logu? Na Forpsi by to mohl být dostupný takto: https://support.forpsi.com/…ror-log.aspx

- vlkodlak
- Člen | 180
nightfish napsal(a):
@vlkodlak Co je zapsané v PHP error logu? Na Forpsi by to mohl být dostupný takto: https://support.forpsi.com/…ror-log.aspx
děkují, dobrý tip … zda se ze mam zdvojenou slozku proverim to
[Tue Dec 09 11:53:57 2025] [error] [client 109.81.***] File does not exist: /web/htdocs1/mojedomena/home/subdoms/stat/stat
[Tue Dec 09 11:53:58 2025] [error] [client 109.81.***] File does not exist: /web/htdocs1/mojedomena/home/subdoms/stat/stat
[Tue Dec 09 11:53:58 2025] [error] [client 109.81.***] File does not exist: /web/htdocs1/mojedomena/home/subdoms/stat/stat
Editoval vlkodlak (Včera 22:47)