Class App\UI\Admin\Sign\SignPresenter was found, but it cannot be loaded by autoloading

ghostone
Člen | 3
+
0
-

Zdravim,
chci rozdelit stranku na 2 kusy, admin & user cast
do admin chci dat sign presenter, ale nejak mi to nejde
chtel bych udelat:
Admin slozka kde budou presentery a @layout, dale napr. slozky Sign a Dashboard
Admin/Sign/latte soubory
Admin/Dashboard/znovu latte soubory

mapping: App\ UI * \ **Presenter
namespace u signpresenteru: namespace App\UI\Admin\Sign; (zkousel jsem vsechno mozne a u tohodle mi to naslo, ale nejde to nacist)
struktura:
Odkaz na strukturu

zkusil jsem to udelat podobne jako u starsiho projektu a taky mi to neslo, stejna chyba, ikdyz v tom starem projektu vsecho funguje
stary projekt:
app/Module/Admin/Presenters/SignPresenter.php (je adresar Presenters nutny, nebo muzu vse hodit do adminu rovnou?)
namespace App\Module\Admin\Presenters;
mapping:
*: App\Module*\Presenters*Presenter

Predem se omlouvam za hloupe dotazy, ale jeste nechapu jak tohle vsechno funguje

Editoval ghostone (16. 8. 12:17)

Infanticide0
Člen | 103
+
+2
-

Tuhle chybu vidim snad jen, když mi nesedí namespace se strukturou adresářů k třídě, Robot Loader máš asi off.

Smaž cache, možná to pak začne fungovat, když ne, tak oprav namespace nebo přesuň classu tam, kam patří podle NS.

A spusť composer dump-autoload, jestli je to vůbec potřeba.

ghostone
Člen | 3
+
0
-

Nejak jsem to vyresil, dekuji za pomoc :)

Editoval ghostone (16. 8. 18:19)

David Grudl
Nette Core | 8218
+
+1
-

Jak?

ghostone
Člen | 3
+
0
-

tim, ze jsem to cely smazal a udelal to znovu podle jedne stranky, kterou jsem delal predtim. Hadam, ze problem byl nakonec u routingu nebo jsem spatne udelal mapping. Jedine co jsem ve smes zmenil byl routing a mapping, a podle toho udelal namespace. kazdopadne uz mi to funguje jak ma :D

Editoval ghostone (16. 8. 21:21)