ublaboo/datagrid – js a css
- MikKuba
- Člen | 83
Chtěl bych se zeptat, zda existuje možnost dohledat a stáhnout čistě css a js soubory pro datagrid. Třeba s nabídkou různých verzí, pokud jde.
Mám totiž takový problém, že mám šablonu s Bootstrap 4.6 a jQuery
3.5.1 a datagrid mi nefunguje ve všech ohledech správně.
Narazil jsem na to nyní u inlineAdd. PHP kod je myslím správně:
$grid->addInlineAdd()
->setPositionTop()
->onControlAdd[] = function(\Nette\Forms\Container $container) {
$container->addText('name', '');
$container->addCheckbox('active', 'Aktivní');
};
$grid->getInlineAdd()->onSubmit[] = function(\Nette\Utils\ArrayHash $values): void {
$this->categoryFacade->save((array)$values);
$this['dataGrid']->reload();
};
jenže do html se mi vygeneruje tlačítko takto
<a href="/app-settings/category?do=gridCategory-dataGrid-showInlineAdd" title="Add" class="btn btn-xs btn-default btn-secondary ajax"><span class="fa fa-plus"></span></a>
Jeden problém je, že URL je špatně, protože se nacházím na /app-settings/category/10 a tady se to ID úplně zahodí.
A kliknutím nedojde k zobrazení řádku s třídou „datagrid-row-inline-add-hidden“, protože tam ani není. Objeví se až když kliknu na plusko s vadnou URL a tím pádem dojde k redraw gridu a je najednou prázdný. A stejně se ten inlineAdd neukáže.
Přijde mi, že by mohlo být něco špatně právě s jQuery, možná
i samotným bootstrapem..
Nebo jsem úplně vedle?
Děkuji za rady!
- Marek Bartoš
- Nette Blogger | 1261
Nette ti url generuje na serveru, takže JavaScript téměř jistě problém nebude. A CSS už vůbec ne.
- MikKuba
- Člen | 83
Marek Bartoš napsal(a):
Nette ti url generuje na serveru, takže JavaScript téměř jistě problém nebude. A CSS už vůbec ne.
Díky za postřeh, doplnil jsem si do presenteru chybějící action s ID,
takže už se to generuje správně.
Nicméně když na ten button kliknu, vidím v Tracy že se provede ajax, ale
samotný řádek se nepřekreslí a nezobrazí tím pádem.
Reálně se tam vytvoří
<tr class="datagrid-row-inline-add datagrid-row-inline-add-hidden">
ale právě že tomu zůstane ta třída hidden.
Podle všeho mám správně nastavený všechny JS. Nebo hraje roli verze bootstrapu a jQuery, že by tam něco haprovalo? Mám datagrid.js stažený v bower_components a podle package.json to je ve verzi 5.5.4.
- MW
- Člen | 626
MikKuba napsal(a):
Marek Bartoš napsal(a):
Díky za postřeh, doplnil jsem si do presenteru chybějící action s ID, takže už se to generuje správně.
Nicméně když na ten button kliknu, vidím v Tracy že se provede ajax, ale samotný řádek se nepřekreslí a nezobrazí tím pádem.Reálně se tam vytvoří
<tr class="datagrid-row-inline-add datagrid-row-inline-add-hidden">
ale právě že tomu zůstane ta třída hidden.
Podle všeho mám správně nastavený všechny JS. Nebo hraje roli verze bootstrapu a jQuery, že by tam něco haprovalo? Mám datagrid.js stažený v bower_components a podle package.json to je ve verzi 5.5.4.
Ukaž prosím, jaké načítáš .js.