Nittro – error po upgradu NetteForms na 3.4.x

krejci_napojse
Bronze Partner | 4
+
0
-

Zdravím. Po přechodu NetteForms.js z 3.2.0 na 3.4.0 hlásí ajaxové odeslání formuláře toto. @jahudka víš prosím o tom? Má to nějaké řešení?

nittro.min.js?v=1716367013:6336 Uncaught TypeError: **elem.getAttribute is not a function**
    at Nette.getEffectiveValue (nittro.min.js?v=1716367013:6336:20)
    at _context.extend.setErrorRenderer.serialize (nittro.min.js?v=1716367013:7240:32)
    at tmp.sendForm (nittro.min.js?v=1716367013:11379:60)
    at tmp._handleSubmit (nittro.min.js?v=1716367013:11417:18)
    at Object.trigger (nittro.min.js?v=1716367013:2906:25)
    at _context.extend.setErrorRenderer.submit (nittro.min.js?v=1716367013:7266:21)
    at submitForm (build.min.js?v=1716367013:8662:62)
    at HTMLInputElement.<anonymous> (build.min.js?v=1716367013:8668:24)
    at HTMLDocument.dispatch (build.min.js?v=1716367013:2:43090)
    at v.handle (build.min.js?v=1716367013:2:41074)

Chyba se děje v této části, kde po upgradu zmizela podmínka if elem.getAttribute

Nette.getEffectiveValue = function (elem, filter = false) {
		let val = Nette.getValue(elem);
		if (val === elem.getAttribute('data-nette-empty-value')) {
			val = '';
		}
		if (filter && preventFiltering[elem.name] === undefined) {
			preventFiltering[elem.name] = true;
			let ref = {value: val};
			Nette.validateControl(elem, null, true, ref);
			val = ref.value;
			delete preventFiltering[elem.name];
		}
		return val;
	};
Marek Bartoš
Nette Blogger | 1230
+
0
-

Nittro už se hodně dlouho nevyvíjí. Obávám se, že jakýkoli fix potřebuješ budeš muset udělat sám.