Přístup k flashMessages uvnitř view
- maarlin
- Člen | 207
Potřebuji se nějak dostat k již nastaveným flashMessages v konkrétním view
class UzivatelPresenter extends BasePresenter {
public function renderRegistrace()
{
, abych mohl detekovat, zda se tam objevila nějaká message typu success. Když taková skutečnost nastala, skrývám formulář (např. po úspěšné registraci nechci, aby byla vidět hláška a znova prázdný formulář, ale jen hláška).
Zkoušel jsem to logicky přes
foreach ($this->template->flashes as $flash) {
ovšem laděnka na mě zařvala toto:
Notice: Indirect modification of overloaded property NTemplate::$flashes has no effect.
Přitom jsem nechtěl nic ve flashMessages přepisovat, jen jsem chtěl
projít to pole a zjistit, jestli platí
$flash->type == 'success'
a v tom případě nevypsat
formulář.
Jinak takto je to samozřejmě funkční, ale nechávat v aplikaci Notice chybu se mi fakt nechce… Určitě existuje nějaký korektnější způsob… :)
Editoval maarlin (31. 1. 2010 19:38)
- maarlin
- Člen | 207
Tak samozřejmě že funguje, ovšem působí mi to Notice chybu… Což není příjemné…
Zkoušel jsem to logicky přes
foreach ($this->template->flashes as $flash) {
ovšem laděnka na mě zařvala toto:Notice: Indirect modification of overloaded property NTemplate::$flashes has no effect.
Přitom jsem nechtěl nic ve flashMessages přepisovat, jen jsem chtěl projít to pole a zjistit, jestli platí
$flash->type == 'success'
a v tom případě nevypsat formulář.Jinak takto je to samozřejmě funkční, ale nechávat v aplikaci Notice chybu se mi fakt nechce… Určitě existuje nějaký korektnější způsob… :)
- Ondřej Mirtes
- Člen | 1536
A není lepší přesměrovat uživatele na nějakou jinou stránku s obsahem, než mu ukázat jen prázdnou stránku s flash zprávičkou? Nemusel bys pak řešit tento problém :)