v produkcnim rezimu nenalezne layout

dehtak
Člen | 113
+
0
-

Nevim jestli se vam to stalo ale v produkcnim rezimu mi to nechce nalezt layout.
Na localhostu to normalne jede a layout mam normalne ve slozce templates/@Layout.latte

funguje to az kdyz napisu v basePresenteru

function beforeRender(){
$this->Layout = "Layout";
}

Stalo se vam to taky , cim to je ?
Jeste jedna vec Nechce mi to brat Layout pro error presenter kterej dedi od BasePresenter a v nem mam nastavenej layout v before render. Na localhostu to normalne facha ale na servru ne

Editoval dehtak (16. 7. 2021 13:16)

Marek Bartoš
Nette Blogger | 1165
+
+1
-

A produkční režim jsi zkoušel na stejném lokálním setupu? Nebo na serveru? Spíš si tipnu, že jsi na Windows, který je case-insensitive a server je Linux, takže case-sensitive a nesedí ti velikost písmen. Presenter totiž hledá layout, ne Layout

To s error presenterem těžko říct, bez kódu. Nedefinuješ tam taky beforeRender()? Musíš volat parent::beforeRender(), pokud metodu přetěžuješ. IDE (PHPStorm) ti dovede při přetížení metody volání parent i vygenerovat.

Editoval Marek Bartoš (16. 7. 2021 13:32)

dehtak
Člen | 113
+
0
-

jo jo local Windows server linux. S tema malejma a velkejma pismenama je to problem. Driv se psalo vsechno malejma a byl klid.
Nebyly zadny problemy.
Dost me to v nette mate, neco musi zacinat velkejma neco malejma . Je to dost chaoticky.
Ale asi mas pravdu ze to hleda soubor @layout.latte misto @Layout.latte.

Oh mel jsi pravdu mel jsem v errorpresenteru prazdnou metodu beforeRender

prejmenoval jsem ten @Layout na @layout odsranil z basepresenteru ten $this->Layout= "Layout";
a ted to jde. Ale nechapu proc, sablony mam taky s prvnim pismenem velky a ty to normalne bere.

Editoval dehtak (16. 7. 2021 20:31)