Při vypnutí debuggeru v Bootstrap.php je vyhozena 500

Paintras
Člen | 3
+
0
-

Zdravím všechny a předem se omlouvám jestli jde o nějakou trivialitu.
Rozjel jsem na svém hostingu nette, ale pokud v Bootstrap.php zokomentuji nebo nastavím na $configurator->setDebugMode(false);, tak mi celá aplikace začne házet 500. Zkoušel jsem taky nastavit debug pouze pro jednu adresu – výsledek stejný. Když to testuji lokálně (totožný projekt) tak se to chová validně.
Nemáte tušení čím by to mohlo být?
Předem děkuji za pomoc
S pozdravem
Paintras
(ps. můžu kdyžtak zaslat phpinfo())

Editoval Paintras (23. 7. 2019 12:29)

Petr Parolek
Člen | 455
+
0
-

Ahoj, smaž cache a když nepomůže, tak se koukni do logů-

Editoval ppar (23. 7. 2019 12:36)

Paintras
Člen | 3
+
0
-

díky za odpověd. Cache nepomohli a tohle je v logu – nějak ale úplně nejsem schopný vyčíst kde je problém. Musím nějak specifikovat db řadič v configu?

[2019–07–23 12–36–12] Nette\Database\ConnectionException: SQLSTATE[HY000] [2002] Connection refused #HY000 in /www/doc/www.gazchamber.com/www/nette-blog/vendor/nette/database/src/Database/DriverException.php:27 caused by PDOException: SQLSTATE[HY000] [2002] Connection refused #2002 in /www/doc/www.gazchamber.com/www/nette-blog/vendor/nette/database/src/Database/Connection.php:67 @ http://gazchamber.com/…ww/post/show?… @@ exception–2019–07–23–11–41–7cd9734936.html

Editoval Paintras (23. 7. 2019 12:43)

Ondřej Kubíček
Člen | 494
+
+1
-

connection refused

tipuju špatné přihlašovací udaje do db, na serveru budou jistě odlišné od tvého localu

Paintras
Člen | 3
+
0
-

bohužel tím to není používám pro local i slot na hostingu stejnou databázi → pokud tracy zapnu, tak se normálne connectnu.

Ondřej Kubíček
Člen | 494
+
0
-

connection refused je connection refused, prostě se to někam do db nepřipojilo

tak se mrkni do toho souboru exception–2019–07–23–11–41–7cd9734936.html co tam je přesně

Kamil Valenta
Člen | 752
+
0
-

A nemáš přístup do db definovaný jen v nějakém local.neon? Na který se v produkci ani nechytne?