Výpis radioListu a aktivace radio buttonu

Dvory59
Člen | 40
+
0
-

Ahoj. Mám hloupou potíže s radioListem, respektive jeho výpis. V presenteru mám

$form->addRadioList('is_html','Html?', [
       "html" => "Vložit html",
       "img"  => "Vložit obrázky",
    ])->setAttribute('class','radio-list-work')->addCondition(Form::EQUAL,'html')->toggle('html');

V šabloně pak

{foreach $form['is_html']->items as $key => $label}
  {if $iterator->counter == 1}
  <div class="span10">
     {input is_html:$key}{label is_html:$key}
      <div id="html">{input html_code_first}</div>
  </div>
      {else}
      <div class="span2">
{input is_html:$key}{label is_html:$key}
      <a href="{link photos,$id,2}" class="btn  btn-small"
      rel="tooltip" data-placement="bottom" data-original-title="Fotografie">Galerie</a>

</div>
				{/if}
{/foreach}

Oba fungují jak mají, jen potíž je že se aktivuje až když kliknu na label. Ale když klikám na input(kolečko), tak to nereaguje. Nevíte čím by to mohlo být?
Děkuju moc.

Ondřej Kubíček
Člen | 494
+
0
-

ten label je párový tag, takže jestli to náhodou blbě nevygenerovalo, zkus {label is_html:$key /}

Dvory59
Člen | 40
+
0
-

To nepomohlo. Ale bude to problém s tím vykreslením, jak píšeš. Vykresluje to totiž input mimo label, tak to asi bude ono. A ještě ten input vykresluje mimo to kolečko, takže když kliknu na obě strany od kolečka, tak se to aktivuje.

Ondřej Kubíček
Člen | 494
+
0
-

label může být i mimo input, tam je to spárováno přes label for="..." a input musí mít id stejné jak ten for v labelu

Ondřej Kubíček
Člen | 494
+
0
-

a jak vypadá to vygenerované html?

nebo když ten input zapíšeš takhle:

<input n:name="is_html:$key"><label n:name="is_html:$key">{$label}</label>
rkor
Člen | 62
+
0
-

Jestli jsem to pochopil správně, tak se snažíš dosáhnout toho, že při kliknutí na radio input (is_html) se ti má přesunout focus na input (html_code_first). To půjde jedině javascriptem.

Dvory59
Člen | 40
+
0
-

@OndřejKubíček Zkusil jsem to a nepomohlo to.
Generuje mi to takhle :

<input type="radio" name="is_html" class="radio-list-work" id="frm---workForm-is_html-html" data-nette-rules='[{"op":":equal","rules":[],"control":"is_html","toggle":{"html":true},"arg":"html"}]' checked value="html">
<label for="frm---workForm-is_html-html">Vložit html</label>

stále je to takový zvláštní, že se ten „logickej“ input zobrazí vedle toho „grafickýho“.

Udělal jsem screen, ze kterýho to snad půjde vyčíst líp.
http://prntscr.com/lc4b77

@rkor
Ten „html_code_first“ se má akorát zobrazit při aktivaci radia, to funguje v pohodě.

Editoval Dvory59 (30. 10. 2018 8:48)