2 sposoby prihlasenia

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
bazo
Člen | 620
+
0
-

Ahojte,

mam admin rozhranie, do ktoreho sa prihlasuje normalne login formom, ktory je v samostatnom login presenteri. po prihlaseni je uzivatel presmerovany do rozhrania.

chcel by som urobit taku vec, ze ak uz bol raz prihlaseny a vyprsala platnost prihlasenia a uzivatel klikne na niaky odkaz, aby ho to nepresmerovalo na tel login presenter, ale vyskocil mu box na prihlasenie. ak medzitym zavrel stranku a napise adresu, ktora patri do adminu, presmeruje sa na login presenter.

da sa to nejako rozlisit?

sodae
Nette Evangelist | 250
+
0
-

teoreticky by to mělo fungovat takto

Environment::getUser()->setNamespace('admin');
Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

bazo napsal(a):

aby ho to nepresmerovalo na tel login presenter, ale vyskocil mu box na prihlasenie.

Tohle zařídíš snad jedině tak, že si uděláš javascript, který po každém refreshi stránky začne odpočítávat a po době po jaké by mu vypršela session s příhlášení by mu vyskočil ten box, nato si nastuduj jak funguje setTimeout() v javascriptu

bazo napsal(a):

ak medzitym zavrel stranku a napise adresu, ktora patri do adminu, presmeruje sa na login presenter.

Nevím jak se to dělá nejčistěji, ale já mám ve startupu v BasePresenteru kontrolu jestli je uživatel přihlíšený a presenter vyžaduje přihlášení tak ho to přesměruje na login. A jako bonus si zjisti co dělá storeRequest a restoreRequest v CD collection v examplech nette :)

bazo
Člen | 620
+
0
-

normalny login mi funguje, aj s restore requestom, len som chcel spravit to elegantne okienko. tvoje riesenie ma nenapadlo, skusil som to ajaxovo, ale je to strasne pomale.