Neexistující proměná po snipetu

Webster.K
Člen | 212
+
0
-

Zdravím všechny, narazil jsem na problém, ve kterém, když v šabloně udělam cyklus a do něho vložím snippet a uvnitř snippetu vykresluji proměnou z toho pole, dostanu chybu, že proměnná neexistuje, viz:

{foreach $knihy as $kniha}
	<tr n:snippet="list" data-ajax-append="true">
	<td>{$kniha->nazev}</td>
	</tr>
{/foreach}

Když dám snippet pryč, vše funguje jak má, pokud jej tam vložím, proměnná neexistuje, používám Nette 2.3. Napadá někoho co s tím? Jinak když dám n:snippet třeba do divu mimo cyklus, třeba nad něj, načtou se další data a i proměnné, které cyklus obsahuje, vše je v pořádku.

David Matějka
Moderator | 6445
+
0
-

ahoj, tohle je ocekavane chovani. mozna hledas dynamicke snippety

Webster.K
Člen | 212
+
0
-

Úplně asi nevím, co hledám :D spíš to, o co se snažím, mám tabulku, která má hodně záznamů, při načtení stránky jí načtu s pár záznamy a pak potřebuji do ní vložit další řádky ajaxem, zatím to mám po kliku na:

<a n:href="load!" class="ajax">Načíst další..</a>

a v presenteru:

public function handleLoad() {
    $this->loadTabulky = $this->knihy->seznamKnih(5,5);
    $this->redrawControl('list');
}

funkce je zatím testovací (přidává stejné řádky), ale právě se mi nepřidávají a už nevím kudy kam :/

David Matějka
Moderator | 6445
+
0
-

jestli pouzivas nette.ajax.js, tak mrkni na data-ajax-append

Webster.K
Člen | 212
+
0
-

ano, používám nette.ajax.js a na toto jsem koukal, link jsem našel v jiné diskusi :) bohužel mi to ne úplně pomohlo :/ protože nevím jak to udělat no :/

David Matějka
Moderator | 6445
+
+1
-
<table n:snippet="list" data-ajax-append="true">
{foreach $knihy as $kniha}
    <tr >
    <td>{$kniha->nazev}</td>
    </tr>
{/foreach}
</table>
Webster.K
Člen | 212
+
0
-

Jo, paráda, to je přesně to co potřebuju :) používám ještě bootstrap datatables, sice to přinačtu, ale vyhledávání zobrazuje jen ty první načtěný výsledky :) ale to už je na trochu jiný dotaz, toto uz funguje :)