Nová adresářová struktura modulů a templatesDir

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
pave.kucera
Člen | 122
+
0
-

Přecházím na novou adresářovou strukturu (viz https://forum.nette.org/…ura-a-moduly) a vzhledem ke zrušení proměnné templatesDir jsem narazil na problém – o cestě k šablonám jsem rozhodoval dynamicky, protože moje nette aplikace má několik témat (umístěných jinde než v adresáři ,,app/templates"). Stávající kód přestal s novou verzí fungovat a mně se nedaří přijít jak mám teď Nette říct, že má šablony hledat tam a tam. Nemáte někdo nějaké řešení?

redhead
Člen | 1313
+
0
-

Řekl bych, že řešením by bylo přepsaní metod formatLayoutTemplateFiles() a formatTemplateFiles() v BasePresenteru. Aby podle nějaké proměnné určující vzhled měnili tu cestu ke složkám šablon (ať už Presenter.view.phtml nebo Presenter/view.phtml)

pave.kucera
Člen | 122
+
0
-

Doufal jsem v nějaké nenásilné řešení :(.

jasir
Člen | 746
+
0
-

Dvě jednoduché metody v BasePresenteru mi nepřipadá zas až tak „násilné“. Tobě možná bude stačit i jen jedna – Presenter::formatTemplateFiles()

Editoval jasir (31. 10. 2009 21:59)

PetrP
Člen | 587
+
0
-

Tak jak píše jasir, přepsat metodu k tomu určenou není násilné řešení.

o5
Člen | 416
+
0
-

Zrovna jsem se s tim trapil…

Ja tedy moc nechapu proc se odstranila promenna templatesDir…Protoze ji nekdo nepouzival? A co tedy pak ta hlaska ze Adresářová struktura v Nette je plně nastavitelná…??!!

Radeji bych byl tedy bez prepisovani metod v BasePresenteru..