[Nette Formuláře] jednoduchý úkon žel nevím jak na něj, HTML v submit buttonu

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
zacatecnik27
Člen | 26
+
0
-

První problém je že nette forms kreslí submit tlačítko jako input type=submit nikoliv button, takže vykreslit něco složitějšího jako třeba část textu tučně, nebo ikonu na začátku nelze. Takže v prvé řadě jak přimět nette formuláře aby submit button kreslili jako <button type=„submit“> ?

A nadále zůstává problém jak potom definovat zřejmě jinak než pomoci caption atributu při volání ->addSubmit(‚kod‘,‚<i mg src=„ikona.png“/>ulozit‘); ?

Děkuji za nakopnutí správným směrem.

Editoval zacatecnik27 (27. 3. 2017 14:04)

Pavel Kravčík
Člen | 1182
+
+2
-

https://doc.nette.org/cs/forms#…

<button n:name="save">
	<img src="sorryjako.png">
</button>

Editoval Pavel Kravčík (27. 3. 2017 14:10)

David Matějka
Moderator | 6445
+
+3
-

nebo bez rucniho vykreslovani https://play.nette.org/…cim-tlacitku

zacatecnik27
Člen | 26
+
0
-

Velmi děkuji oběma, přidržím se postupu D. Matějky přes getPrototype() modifikace

Editoval zacatecnik27 (27. 3. 2017 15:23)