instalace a registrace addons v neon hlásí vždy chybu
- pavel81
- Člen | 34
Zdravím, potřeboval bych trošku pomoci. Při registraci snad jakéhokoli doplňku v neon. Mi to hlásí podle mně nesmyslnou chybu a předpokládám, že problém bude někde z mé strany. Teď si nevybavím přesné znění chyby, ale hlásí to, třída-class… extensions extensions nenalezena-chyba. Pročišťoval jsem cache, hledal různě na internetu, ale nic jsem nenašel. Má s tím někdo zkušenosti?? Můžete mi poradit, už jsem z toho…:) Díky, s pozdravem Pavel
Editoval pavel81 (4. 2. 2017 11:46)
- pavel81
- Člen | 34
Zdarvím, děkuji všem za pomoc. Nakonec se to vyřešilo, snad beze zbytku. Pro CZechyBoY, myslím, že je výhodnější napsat jen zkrácenou verzi zdroje. A potvrdilo se to. Když jsem nezadal jen 2.3, ale celý zápis. Měl jsem tam nějaké konflikty ohledně verzí, nepomohla ani vlnovka před uvedením nette v composeru. Tjst, chyba podporováno až od verze 2.3.4, 2.3.6 atd. Nebo jinak napsáno, mělo by to vzhledem k uvedení vlnovky s tím vypořádat. Děkuji všem Pavel81
- pavel81
- Člen | 34
CZechBoY napsal(a):
Doplň si verze
~2.3.0
u Nette a composer update by mělo stačit. Nebo rovnou zmigruj na Nette 2.4 ;-)
Zdravím a předem děkuji za nabídnutou pomoc! :) Když jsem ale nezadal jen 2.3, ale celý zápis. Měl jsem tam nějaké konflikty ohledně verzí, nepomohla ani vlnovka před uvedením nette v composeru. Tjst, chyba- podporováno až od verze 2.3.4, 2.3.6 atd. Nebo jinak napsáno, mělo by to vzhledem k uvedení vlnovky s tím vypořádat. Nevím teď přesně, ale předpokládám, že to konkrétní balík kterého se týká vlnovka, před uvedením verze jen znamená, že to tento balík přeskočí, bez dalších modifikací. Což není u některých přímo žádouci. Když tak mě prosím oprav. Děkuji a s pozdravem Pavel81