wedos pomoc s nastavením pri nasazení webu

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
parti
Člen | 117
+
0
-

Ahoj obracím se na vás s prosbou o pomoc. Nevím si rady jak nastavit a nasadit správně web na wedosu.Komunikoval jsem cez live chat z klukam s wedosu tam jsme dali dokopi správne nastavení htcaccess ok posunul jsem se dál už tam mám server error 500 http://www.belvederkvetinovyatelier.cz/ ja si myslim že problém je s komunikaci z DB respektive asi určite mám vše špatně nastavené. Kde by jsem měl mít nastavené spojení z DB v config.neon? nebo bootstrap?
takhle vypadá muj config.neon

parameters:

php:
	date.timezone: Europe/Prague

application:
	errorPresenter: Error
	mapping:
		*: App\*Module\Presenter\*Presenter

session:
	expiration: 14 days

services:
    routerFactory: App\RouterFactory
    router: @routerFactory::createRouter

- App\Model\UserManager
    - App\Forms\FormFactory
    - App\Forms\SignFormFactory
    - App\Model\ArticleManager
    - App\Model\PhotoManager

database:
	dsn: Databázový server
	user: Uživatel admin
#       class: \User(@dibi.connection)
	password:
#	options:
#   	lazy: yes

jinak co se týče localu tak to mám v config.local.neon. ale to asi není duležité.

Dekuji moc za radu.

David Matějka
Moderator | 6445
+
0
-

Podivej se do log slozky, najdes tam ladenku s chybou

parti
Člen | 117
+
0
-

tak v složke log mám dve soubory exception.log exceptio–2016–12–29
táto chyba je ze složky exception.log

[2016–12–29 11–17–12] Nette\Application\InvalidPresenterException: Cannot load presenter ‚Error‘, class ‚App\Presenter\ErrorPresenter‘ was not found. in /data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/application/src/Application/PresenterFactory.php:72 @ http://belvederkvetinovyatelier.cz/ @@ exception–2016–12–29–11–17–87b839f351.html

to mi moc neřekne

Editoval parti (29. 12. 2016 17:33)

parti
Člen | 117
+
0
-

ok ErrorPresenter jsem presunul do slozky App\Presenter\ ale nechápu proč mi to pořád vypisuje že ho nemuže najít vymzal jsem i cache

[2016–12–29 19–18–57] Nette\Application\InvalidPresenterException: Cannot load presenter ‚Error‘, class ‚App\Presenter\ErrorPresenter‘ was not found. in /data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/application/src/Application/PresenterFactory.php:72 @ http://www.belvederkvetinovyatelier.cz/ @@ exception–2016–12–29–11–17–87b839f351.html

CZechBoY
Člen | 3608
+
0
-

Mas spravne namespace?

parti
Člen | 117
+
0
-

namespace App\Presenter;

podle mě ano

CZechBoY
Člen | 3608
+
0
-

Pošli celý výpis laděnky.

parti
Člen | 117
+
0
-

[2016–12–30 12–58–36] Nette\Application\InvalidPresenterException: Cannot load presenter ‚Error‘, class ‚App\Presenter\ErrorPresenter‘ was not found. in /data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/application/src/Application/PresenterFactory.php:72 @ http://www.belvederkvetinovyatelier.cz/ @@ exception–2016–12–29–11–17–87b839f351.html

je to chyba z logu

Editoval parti (30. 12. 2016 13:04)

parti
Člen | 117
+
0
-

pokud by si chtel a mužeme si nejako duveřovat mužu ti poslat na email pristup na FTP kde se nato mužes podívat. Kdyby se ti podařilo chybu odstránít a říct mi co bylo špatně byl bych ti moc vdečný. Dělám to poprvé htsaccess by měl byt ok ten mi opravily kluci z wedosu.

Editoval parti (30. 12. 2016 13:09)

Mysteria
Člen | 797
+
0
-

To co posíláš je jenom stručná chyba, to co @CZechBoY chtěl je celý log, tzn. soubor exception–2016–12–29–11–17–87b839f351.html.

parti
Člen | 117
+
0
-

hm v tom souboru je toho fakt hodne

<h3><a data-tracy-ref="^+" class="tracy-toggle tracy-collapsed">Included files</a> (159)</h3>
			<div class="outer tracy-collapsed">
			<table>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/www/index.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/app/bootstrap.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/autoload.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/composer/autoload_real.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/composer/ClassLoader.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/composer/autoload_static.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/tracy/tracy/src/shortcuts.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/safe-stream/src/loader.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/safe-stream/src/SafeStream/SafeStream.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/bootstrap/src/Bootstrap/Configurator.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/utils/src/Utils/Object.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/tracy/tracy/src/Tracy/Debugger.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/tracy/tracy/src/Tracy/ILogger.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/tracy/tracy/src/Tracy/Bar.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/tracy/tracy/src/Tracy/BlueScreen.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/tracy/tracy/src/Tracy/DefaultBarPanel.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/tracy/tracy/src/Tracy/IBarPanel.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/tracy/tracy/src/Tracy/Dumper.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/tracy/tracy/src/Tracy/FireLogger.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/tracy/tracy/src/Tracy/Helpers.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/tracy/tracy/src/Tracy/Logger.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/bootstrap/src/Bridges/Framework/TracyBridge.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/robot-loader/src/RobotLoader/RobotLoader.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/caching/src/Caching/Storages/FileStorage.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/caching/src/Caching/IStorage.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/caching/src/Caching/Cache.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/finder/src/Finder/Finder.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/finder/src/Finder/RecursiveCallbackFilterIterator.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/finder/src/Finder/CallbackFilterIterator.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/di/src/DI/ContainerLoader.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/app/../temp/cache/Nette.Configurator/Container_a6311e1b82.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/di/src/DI/Compiler.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/di/src/DI/ContainerBuilder.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/di/src/DI/Config/Loader.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/di/src/DI/Config/Helpers.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/di/src/DI/Config/Adapters/NeonAdapter.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/di/src/DI/Config/IAdapter.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/neon/src/Neon/Neon.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/neon/src/Neon/Decoder.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/di/src/DI/Extensions/PhpExtension.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/di/src/DI/CompilerExtension.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/di/src/DI/Helpers.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/di/src/DI/Extensions/ConstantsExtension.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/di/src/DI/Extensions/ExtensionsExtension.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/application/src/Bridges/ApplicationDI/ApplicationExtension.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/utils/src/Utils/Arrays.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/di/src/DI/Extensions/DecoratorExtension.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/app/AdminModule/presenter/src/Tracy/assets/BlueScreen/bluescreen.phtml</td></tr>
			</table>
			</div>
parti
Člen | 117
+
0
-

to co jsem tady ukázal je jenom část protože vše se tady nevejde.

igor.pocta
Člen | 100
+
0
-

Tak to přesuň v tom webu na přístupné místo a pošli odkaz ;-)

Zuben45
Člen | 268
+
0
-

koukám, že už @parti to vyřešil (web funguje), takže lock ? :)

Pavel Kravčík
Člen | 1196
+
0
-

Jak máš ty barevné boxy. Zkus jim místo border-color: #000 dát vždy tmavší variantu barvy toho boxu. Většinou to vypadá mnohem lépe. :)

parti
Člen | 117
+
0
-

Ahoj problém byl. Špatne odsazení v configu dále DB pri exportu se nenačetla cela a pak nějaky preklep ve slove presenter.Ale zaojímave že na localu to fungovalo.
Každopádně děkuji za každu radu kteru jsem od vás obdržel.
Musím uznat že komunita nette funguje skvěle. DIK

Editoval parti (7. 1. 2017 18:45)

parti
Člen | 117
+
0
-

Ahoj Pavle které boxi myslíš?

http://www.belvederkvetinovyatelier.cz

Editoval parti (7. 1. 2017 18:57)

parti
Člen | 117