wedos pomoc s nastavením pri nasazení webu
- parti
- Člen | 117
Ahoj obracím se na vás s prosbou o pomoc. Nevím si rady jak nastavit a
nasadit správně web na wedosu.Komunikoval jsem cez live chat z klukam
s wedosu tam jsme dali dokopi správne nastavení htcaccess ok posunul jsem se
dál už tam mám server error 500 http://www.belvederkvetinovyatelier.cz/ ja si myslim že
problém je s komunikaci z DB respektive asi určite mám vše špatně
nastavené. Kde by jsem měl mít nastavené spojení z DB v config.neon? nebo
bootstrap?
takhle vypadá muj config.neon
parameters:
php:
date.timezone: Europe/Prague
application:
errorPresenter: Error
mapping:
*: App\*Module\Presenter\*Presenter
session:
expiration: 14 days
services:
routerFactory: App\RouterFactory
router: @routerFactory::createRouter
- App\Model\UserManager
- App\Forms\FormFactory
- App\Forms\SignFormFactory
- App\Model\ArticleManager
- App\Model\PhotoManager
database:
dsn: Databázový server
user: Uživatel admin
# class: \User(@dibi.connection)
password:
# options:
# lazy: yes
jinak co se týče localu tak to mám v config.local.neon. ale to asi není duležité.
Dekuji moc za radu.
- parti
- Člen | 117
tak v složke log mám dve soubory exception.log
exceptio–2016–12–29
táto chyba je ze složky exception.log
[2016–12–29 11–17–12] Nette\Application\InvalidPresenterException: Cannot load presenter ‚Error‘, class ‚App\Presenter\ErrorPresenter‘ was not found. in /data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/application/src/Application/PresenterFactory.php:72 @ http://belvederkvetinovyatelier.cz/ @@ exception–2016–12–29–11–17–87b839f351.html
to mi moc neřekne
Editoval parti (29. 12. 2016 17:33)
- parti
- Člen | 117
ok ErrorPresenter jsem presunul do slozky App\Presenter\ ale nechápu proč mi to pořád vypisuje že ho nemuže najít vymzal jsem i cache
[2016–12–29 19–18–57] Nette\Application\InvalidPresenterException: Cannot load presenter ‚Error‘, class ‚App\Presenter\ErrorPresenter‘ was not found. in /data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/application/src/Application/PresenterFactory.php:72 @ http://www.belvederkvetinovyatelier.cz/ @@ exception–2016–12–29–11–17–87b839f351.html
- parti
- Člen | 117
[2016–12–30 12–58–36] Nette\Application\InvalidPresenterException: Cannot load presenter ‚Error‘, class ‚App\Presenter\ErrorPresenter‘ was not found. in /data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/application/src/Application/PresenterFactory.php:72 @ http://www.belvederkvetinovyatelier.cz/ @@ exception–2016–12–29–11–17–87b839f351.html
je to chyba z logu
Editoval parti (30. 12. 2016 13:04)
- parti
- Člen | 117
pokud by si chtel a mužeme si nejako duveřovat mužu ti poslat na email pristup na FTP kde se nato mužes podívat. Kdyby se ti podařilo chybu odstránít a říct mi co bylo špatně byl bych ti moc vdečný. Dělám to poprvé htsaccess by měl byt ok ten mi opravily kluci z wedosu.
Editoval parti (30. 12. 2016 13:09)
- parti
- Člen | 117
hm v tom souboru je toho fakt hodne
<h3><a data-tracy-ref="^+" class="tracy-toggle tracy-collapsed">Included files</a> (159)</h3>
<div class="outer tracy-collapsed">
<table>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/www/index.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/app/bootstrap.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/autoload.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/composer/autoload_real.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/composer/ClassLoader.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/composer/autoload_static.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/tracy/tracy/src/shortcuts.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/safe-stream/src/loader.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/safe-stream/src/SafeStream/SafeStream.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/bootstrap/src/Bootstrap/Configurator.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/utils/src/Utils/Object.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/tracy/tracy/src/Tracy/Debugger.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/tracy/tracy/src/Tracy/ILogger.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/tracy/tracy/src/Tracy/Bar.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/tracy/tracy/src/Tracy/BlueScreen.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/tracy/tracy/src/Tracy/DefaultBarPanel.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/tracy/tracy/src/Tracy/IBarPanel.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/tracy/tracy/src/Tracy/Dumper.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/tracy/tracy/src/Tracy/FireLogger.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/tracy/tracy/src/Tracy/Helpers.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/tracy/tracy/src/Tracy/Logger.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/bootstrap/src/Bridges/Framework/TracyBridge.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/robot-loader/src/RobotLoader/RobotLoader.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/caching/src/Caching/Storages/FileStorage.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/caching/src/Caching/IStorage.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/caching/src/Caching/Cache.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/finder/src/Finder/Finder.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/finder/src/Finder/RecursiveCallbackFilterIterator.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/finder/src/Finder/CallbackFilterIterator.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/di/src/DI/ContainerLoader.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/app/../temp/cache/Nette.Configurator/Container_a6311e1b82.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/di/src/DI/Compiler.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/di/src/DI/ContainerBuilder.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/di/src/DI/Config/Loader.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/di/src/DI/Config/Helpers.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/di/src/DI/Config/Adapters/NeonAdapter.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/di/src/DI/Config/IAdapter.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/neon/src/Neon/Neon.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/neon/src/Neon/Decoder.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/di/src/DI/Extensions/PhpExtension.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/di/src/DI/CompilerExtension.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/di/src/DI/Helpers.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/di/src/DI/Extensions/ConstantsExtension.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/di/src/DI/Extensions/ExtensionsExtension.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/application/src/Bridges/ApplicationDI/ApplicationExtension.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/utils/src/Utils/Arrays.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/vendor/nette/di/src/DI/Extensions/DecoratorExtension.php</td></tr>
<tr><td>/data/web/virtuals/151717/virtual/www/domains/belvederkvetinovyatelier.cz/app/AdminModule/presenter/src/Tracy/assets/BlueScreen/bluescreen.phtml</td></tr>
</table>
</div>
- Pavel Kravčík
- Člen | 1196
Jak máš ty barevné boxy. Zkus jim místo border-color: #000
dát vždy tmavší variantu barvy toho boxu. Většinou to vypadá mnohem
lépe. :)
- parti
- Člen | 117
Ahoj problém byl. Špatne odsazení v configu dále DB pri exportu se
nenačetla cela a pak nějaky preklep ve slove presenter.Ale zaojímave že na
localu to fungovalo.
Každopádně děkuji za každu radu kteru jsem od vás obdržel.
Musím uznat že komunita nette funguje skvěle. DIK
Editoval parti (7. 1. 2017 18:45)
- parti
- Člen | 117
Ahoj Pavle které boxi myslíš?
http://www.belvederkvetinovyatelier.cz
Editoval parti (7. 1. 2017 18:57)