Pomalý web na pc, na notebooku v pořádku
- n.u.r.v.
- Člen | 485
Ahoj, dělám jeden projekt na nette a na mém PC běží web hrozně pomalu – i login stránka kde je jen samotný formulář se načítá stránka 2 sekundy a nette ukazuje „Peak of allocated memory“ 20MB (dokonce už ukazoval i 60MB, ale to se smazáním cache browseru snížilo na těch 20).
Přitom na pracovním NB mě to ukazuje na stránce která má datagrid, formulář a další prvky max 10–12MB a 300ms (na login stránce 7MB, 180–200ms)…
Přitom PC má x větší výkon než notebook…
Jediný rozdíl je v tom, že na pc mám php 5.6 a na NB php 7 – myslíte že to je tím, nebo mám hledat problém i někde jinde? Používám nette 2.4, nextras datagrid, mpdf, kdyby/translation
Když jsem si zkusil nainstalovat a spustit čitý nette web-project, tak problém nebyl…
Poraďte prosím na co bych se měl zaměřit? díky moc
P.S.: Ještě jsem si všiml, že když použiji na PC jiný browser než Firefox, tak mám u každé stránky tak o 5MB menší „Peak of allocated memory“, ale časy pořád ± stejně špatné…
P.S.: Na webu kde je php 5.6 je ale rychlost taky v pořádku
- David Matějka
- Moderator | 6445
jestli si na win, zkus u udaju k databazi vyplnit jako host
127.0.0.1
a ne localhost
, tohle obcas na
win zlobi
a jinak na duvod prijdes v nejakem profileru, treba xdebug nebo blackfire
- n.u.r.v.
- Člen | 485
David Matějka napsal(a):
jestli si na win, zkus u udaju k databazi vyplnit jako host
127.0.0.1
a nelocalhost
, tohle obcas na win zlobia jinak na duvod prijdes v nejakem profileru, treba xdebug nebo blackfire
Tak nakonec pomohlo tohle, ale opačně – měl jsem 127.0.0.1 a po změně na localhost to běží rychle… Budu to ještě sledovat ale asi vyřešeno… Díky