InvalidStateException Service ‚IAuthenticator‘ not found

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
xadam
Člen | 2
+
0
-

Zdravím, narazil som na jeden problem. Skusal som aplikaciu Akrabat z tutorialov k nette.
Pri pouziti neprefixovej verzie je vsetko v poriadku, Ked som Ale chcel pouzit verziu s prefixami, po prepisani setkych pouzitych nazvov na spravne prefixy mi aplikacia funguje iba ciastocne. Na uvode po nacitani mam formular prihlasenia, ale ked zadam udaje do formulara a ten nasledne odoslem nastane chyba
InvalidStateException Service ‚IAuthenticator‘ not found.

Chcem podotknut ze vsetko som si po sebe skontroloval a aj som hladal v diskusiach nejake riesenie, zial chybu som nikde nenasiel.

Jod
Člen | 701
+
0
-

Pravdepodobne máš v config.ini zle nastavený klúč autentifikátora.

service.IAuthenticator = Users

Editoval Jod (13. 10. 2009 12:59)

xadam
Člen | 2
+
0
-

Prikladam log subor z ladenky

v priklade Akrabat bol nastaveny service ako service.Nette-Security-IAuthenticator = Users
toto som nemenil

Teraz som to skusil s nastavenim ako pises hore, no ale pise to iste ako pred tym

Editoval xadam (13. 10. 2009 13:54)

Jod
Člen | 701
+
0
-

Tak ešte takto pred overovaním napríklad: Environment::getUser()->setAuthenticator(new Users);

// Oprava

Editoval Jod (13. 10. 2009 17:40)

Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

Jod napsal(a):

Tak ešte takto pred overovaním napríklad: Environment::getUser()->setAuthenticator(new User);

Jsi si jistý tím new User ten totiž vážně IAuthenticator neimplementuje nechtěl jsi napsat spíš new SimpleAuthenticator?

Edit: teď koukám na předchozí příspěvky a koukám že to mělo být asi Users takže jsi jenom zapoměl písmenko… :-)

Editoval vrtak-cz (13. 10. 2009 16:17)

Jod
Člen | 701
+
0
-

Pravdu máš, posledných pár dní som sa hral s ORM a menil to z User na Users a naopak, tak mi trochu ušlo :)