HTTP code 404: No route for HTTP request pouze jinde než na localhostu

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
skamikek
Člen | 2
+
0
-

Zdravím,

s Nette poměrně začínám, nicméně u jednoho projektu, který spravuji a testuji i na mobilních zařízeních mám menší problém, o kterém nevím kde přesně je příčina.

Jde o to, že na localhostu (127.0.0.1) projekt bez problémů funguje, avšak pokud zadám do jiného zařízení adresu svého PC (např. 192.168.1.224) kde je localhost spuštěný, vyhodí se mi chyba 404. Jde ale pouze o tento jediný nette projekt, ostatní fungují a i na samotný root localhostu se bez problémů dostanu.

Nevíte kde by mohl být problém, případně setkal se někdo s podobnou situací? Děkuju moc.

idiox
Člen | 14
+
0
-

Ahoj, to by asi chtělo celej výstup z laděnky.. nebo možná Router pro začátek.

Lukes
Silver Partner | 68
+
0
-

Ještě je možné, že není standardní .htaccess…

Mirek
Člen | 86
+
0
-

A jak je ten „localhost“ nakonfigurovaný? pokud je to opravdu 127.0.0.1, tak tato adresa je přístupná pouze z daného počítače a není dostupná z jiného stroje v síti.

idiox
Člen | 14
+
0
-

Apeche server na localhostu je defaultně přístupnej ze sítě přes ip adresu počítače (teda alespoň u XAMPP co mám zkušenost). Otázka je co se mu zobrazí po zadání IP třeba z tabletu, jak routuje na projekty/weby a jak routuje ten nette projekt :)