proc prestala formatLayoutTemplateFiles na nette 2.4 fungovat?

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
flexroad
Člen | 117
+
0
-

Ahoj,

resim zajimavou vec… Pokud stahnu cisty sanbox a vlozim do BasePresenter nasleduji kod, nic se na nette 2.4 nestane… funkce se vubec neprovede…

Na nette 2.3 funguje vse jak ma.

	public function formatLayoutTemplateFiles()
	{
		$dir = __DIR__ .  "/templates/@layout.latte";
		return array_merge([$dir], parent::formatLayoutTemplateFiles());
	}

Nevi nekdo kde je problem?

Diky,

@flexroad

Editoval flexroad (27. 9. 2016 18:56)

CZechBoY
Člen | 3608
+
0
-

Hloupa otazka: Dedis ty dalsi presentery od toho novyho BasePresenteru?

flexroad
Člen | 117
+
0
-

CZechBoY napsal(a):

Hloupa otazka: Dedis ty dalsi presentery od toho novyho BasePresenteru?

Hehe. No jasne. Jak pisu. Kdyz downgraduju na 2.3, vse funguje jak ma.

GEpic
Člen | 562
+
0
-

A co toto:

public function formatLayoutTemplateFiles()
{
	$layouts = parent::formatLayoutTemplateFiles();
    $layouts[] = __DIR__ . "/templates/@layout.latte";
    return $layouts;
}

Editoval GEpic (29. 9. 2016 12:29)

Mysteria
Člen | 797
+
0
-

Já mám pod Nette 2.4 tohle a bez problémů funguje.

public function formatLayoutTemplateFiles() {
	return array_merge(parent::formatLayoutTemplateFiles(),  [__DIR__ . '/templates/@layout.latte']);
}
flexroad
Člen | 117
+
0
-

Hodil jsem to na GIT… Je to fakt jen uplne ocesany sandbox…

https://github.com/…e-playgroupd

Kdyz na to hodim nette 2.4, formatLayoutTemplateFiles() se VUBEC NEZAVOLA!!!

Kdyz to downgraduju na 2.3.10, vse funguje jak ma.

Co je spatne?

Diky za cokoliv…

@flexroad

Editoval flexroad (29. 9. 2016 13:30)

David Matějka
Moderator | 6445
+
+3
-

v te hlavni sablone nema byt snippet, ale block. a v layoutu potom {include content}

related commit: https://github.com/…f0fac5ebf22d

flexroad
Člen | 117
+
0
-

David Matějka napsal(a):

v te hlavni sablone nema byt snippet, ale block. a v layoutu potom {include content}

related commit: https://github.com/…f0fac5ebf22d

Diky za info… toto chapu…
Akorat pak nevim, jak prekreslim ten „content“ ajaxem … o coz mi ve finale slo…

Nektere weby(microsites) potrebuju mit kompletne kontrolovane ajaxem a na to predchozi verze nette (2.3.10) fungovala naprosto skvele… Nejaka rada jak docilit stejneho chovani s 2.4.*?

Diky,

@flexroad

Editoval flexroad (29. 9. 2016 14:18)

David Matějka
Moderator | 6445
+
+1
-

obal treba to {include} snippetem

flexroad
Člen | 117
+
0
-

David Matějka napsal(a):

obal treba to {include} snippetem

Davide, Diky moc za nakopnuti. ;)