Odkaz na akci bez parametru hlásí chybu routy

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
lukendo
Člen | 96
+
0
-

Zdravím mám akci remove která by měla přejímat parametr id

public function actionRemove($id)
	{
		$group = $this->groupModel->getRow($id);
		if($group)
		{
			...
		}
		else
		{
			$this->flashMessage('Neplatné url.', 'ui red message');
			$this->redirect(':Admin:Homepage:');
		}
	}

Pokud se zadá platné nebo neplatné tak vše funguje jak má. Pokud se však nezadá www/admin/groups/remove
tak mi to vyhodí chybu, což mi teda není jasné proč to najednou hledá ten presenter v modulu Front:

Cannot load presenter 'Front:Admin', class 'App\FrontModule\Presenters\AdminPresenter' was not found.

Namespacy a adresářovou strukturu mám správě, to by nefungovalo pak asi nic. Zkoušel jsem smazat i tenhle řádek z configu *: App\*Module\Presenters\*Presenter ale taky nic. Přitom jsem tohle už kdysi v minulosti v jiných projektech řešil a nikdy s tím problém nebyl..

David Matějka
Moderator | 6445
+
0
-

Muzes poslat screen, jak vypada routing panel v tracy?

lukendo
Člen | 96
+
0
-

https://ctrlv.cz/nsoL
edit: Teď když to vidím, tak ono to remove bere jako id že?

Editoval lukendo (24. 8. 2016 23:21)

duke
Člen | 650
+
+1
-

@lukendo Přesně tak. Nicméně to, že ti to ta první routa nevzala, je patrně způsobené tím, že nemáš lomítka jako nepovinná uvedena v hranatých závorkách (chytla by se pouze pro url: www/admin/groups/remove//). Můžeš tu část routy zkusit nahradit tímto: [/<id>][/<userid>].

lukendo
Člen | 96
+
0
-

Tak jsem to chtěl poupravit a zjistil jsme že jsem tam měl toto: [<id>]/[<userid>] (dal jsem to tam nejspíš proto, že modul, presenter, action a id tak vše je odddělné lomítky tak to lákalo)
stačilo pouze odstranit ale ppo úpravě na toto [<id>][/<userid>] vše jede. Děkuji

Editoval lukendo (25. 8. 2016 0:06)