Vnořené dynamické snippety v komponentě – nelze invalidovat rodiče

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Thomas
Člen | 22
+
0
-

Zdravím,

řeším problém s vnořenými snippety a nevím, jestli je to správné chování, nebo ne.

Mám komponentu, jejíž šablona vypadá asi následovně:

{snippet wrapper}
	...
	{foreach $items as $item}
		{snippet item-$item->id}
			...
		{/snippet}
	{/foreach}
{/snippet}

Pokud do šablony nedám vnořené dynamické snippety, wrapper se invaliduje správně. Jakmile je ale přidám, tak nehledě na to, co se snažím invalidovat, vždy mi to vrátí a překreslí obsah všech těch dynamických snippetů, nikdy už nepřekreslí celý snippet wrapper jako takový.

Potřeboval bych v ideálním případě mít kontrolu nad tím, co se invaliduje – při jedné akci invalidovat vše, při jiné pouze konkrétní dynamický snippet.

V čem by mohla být chyba a jak bych toho mohl docílit? Díky moc.

David Matějka
Moderator | 6445
+
0
-

bohuzel nejde rict, jestli se ma invalidovat jen dyn snippet, nebo cely snippet. budes to muset obalit dalsim snippetem

Thomas
Člen | 22
+
0
-

David Matějka napsal(a):

bohuzel nejde rict, jestli se ma invalidovat jen dyn snippet, nebo cely snippet. budes to muset obalit dalsim snippetem

Díky za odpověď, ale asi jsem trochu ztracený. Co konkrétně obalit dalším snippetem? Jak a proč si tím pomůžu?

David Matějka
Moderator | 6445
+
+2
-
{snippet outerWrapper}
	{snippet wrapper}
	    ...
	    {foreach $items as $item}
    	    {snippet item-$item->id}
        	    ...
	        {/snippet}
	    {/foreach}
	{/snippet}
{/snippet}

a kdyz budes chtit invalidovat vse a ne jen dyn snippet, tak invalidujes outerWrapper

Thomas
Člen | 22
+
0
-

David Matějka napsal(a):

a kdyz budes chtit invalidovat vse a ne jen dyn snippet, tak invalidujes outerWrapper

Funguje to parádně, díky moc!