Přidání událostí s různými parametry do optionu
- martyk
- Člen | 17
Zdravím,
začínám s Nette a narazil jsem na jeden problém, který mi nejde vyřešit. Pomocí addMultiSelect si vytvořím select a potřeboval bych, aby události jednotlivých optionů měly různé parametry. Mám v plánu použít onClick s funkcí, kde jako parametry budou různá id a tak. Ale zjisil jsem, že k tomu asi není možné použít addOptionAttributes, které vkládá do každého optionu to samé. Existuje nějaká jiná funkce přes kterou by to šlo udělat nebo nějaký jiný jednoduchý postup?
Děkuji za odpověd
Marty
- martyk
- Člen | 17
Díky za odpověď.
Jen jsem teď narazil na další problém a chtěl bych se zeptat, jestli se ty formuláře vytvořené přes Nette nechovají nějak jinak. Mám totiž dva multiSelecty a z jednoho si vybírám položky a ty přes javascript naplním do druhého, ze kterého je ještě můžu přes js kliknutím smazat. To funguje v pohodě. Ale když odešlu formulář, tak se mi neodešlou ty hodnoty, co jsem si zvolil do toho druhého multiSelectu. V js mám ošetřeno, aby ty položky měly nastavené selected = true a taky na pohled to tak vypadá.
Já se právě pokouším do Nette předělat něco, co už jsem si dělal dříve a tam mi to všechno fungovalo a tak mě jen napadlo, jestli to není způsobené tím, že je ten formulář generovaný přes Nette. Je taky možné, že dělám chybu jinde
M.
- Pavel Kravčík
- Člen | 1196
V ‚getRawValue()‘ na komponentě bys měl dostat upravenou hodnotu. Na složitější věci je dobré pohledat fórum, jak se dělají závislé selectboxy.