Snippet ve formuláři za použití DefaultFormRendereru

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
TheKronnY
Člen | 22
+
0
-

Zdravím,

rád bych si nějakým jednoduchým způsobem zAJAXoval formuláře za použití co nejméně úsilí v latte šablonách – a povedlo se mi vyřešit víceméně vše až na jeden problém: jakým způsobem můžu umístit snippet do formuláře pouze za použití Rendering\DefaultFormRenderer?

Jde mi především o to, vyhnout se manuálnímu renderování formuláře, chci v šabloně použít {control loginForm} v presenteru $form->setAjaxForm(); a to je vše. Logiku za tím mám vyřešenou, ovšem překreslení formuláře je problém kvůli tomuto problému se snippety.

Předem děkuji za odpovědi,
TheKronnY

David Matějka
Moderator | 6445
+
0
-

Tohle nijak snadno nepujde. ale neni to spatny napad, ze by se to mohlo implementovat :)

TheKronnY
Člen | 22
+
0
-

David Matějka napsal(a):

Tohle nijak snadno nepujde. ale neni to spatny napad, ze by se to mohlo implementovat :)

Tak to je škoda.. Četl jsem několik témat, které se odkazovaly na nějaké dědění UI\Control namísto od UI\Form ale moc jsem toho nepochopil..

Já jsem si udělal komponentu, která se stará o JavaScripty – na submit formu jednoduše pošle data a odpověď zase zpracuje, jen je problém s tím překreslením. Je tedy možné nějaké zástupné řešení?