vypis do excelu – nette rozsirenie

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Matej123
Člen | 150
+
0
-

Ahojte,

robil som klasicku metodu renderAll(), ktora vypise obsah tabulky na vystup. Robil som pomocou rozsirenia PdfResponse aj takyto vypis do PDF, existuje rozsirenie na generovanie do excel suborov, teda do suborov s priponou .xls ?

CZechBoY
Člen | 3608
+
0
-

CSV nestačí?

Matej123
Člen | 150
+
0
-

nie bohuzial. Zakaznik to chce mat v exceli.

CZechBoY napsal(a):

CSV nestačí?

iguana007
Člen | 970
+
+3
-

Na několika projektech jsem úspěšně použil: https://phpexcel.codeplex.com/

David Matějka
Moderator | 6445
+
+1
-

Jestli si dobre vzpominam, tak staci html s klasickou tabulkou, ulozit to s xls koncovkou a excel si s tim poradi. a zakaznik si niceho nevsimne :)

Casper
Člen | 253
+
0
-

David Matějka napsal(a):

Jestli si dobre vzpominam, tak staci html s klasickou tabulkou, ulozit to s xls koncovkou a excel si s tim poradi. a zakaznik si niceho nevsimne :)

@DavidMatějka Excel tě ale upozorní.

iguana007
Člen | 970
+
0
-

David Matějka napsal(a):

U tohoto řešení imho existuje riziko, že takto vygenerované soubory neprojdou spamovými filtry, pokud by se je někdo rozhodl poslat jako přílohu emailu …

Oli
Člen | 1215
+
0
-

@DavidMatějka a tam fungujou filtry, vzorečky, … ?

Používám taky na několika projektech stejnou knihovnou jako @iguana007. Zatím všechno, co jsem potřeboval jsem našel na StackOverflow…

Matej123
Člen | 150
+
0
-

dakujem za napady. Zajtra v praci to vyskusam, ak mi nieco nebude sediet tak dam vediet ;) .

Oli napsal(a):

@DavidMatějka a tam fungujou filtry, vzorečky, … ?

Používám taky na několika projektech stejnou knihovnou jako @iguana007. Zatím všechno, co jsem potřeboval jsem našel na StackOverflow…

Matej123
Člen | 150
+
0
-

ako mam pridat ten phpexcel do projektu?

iguana007 napsal(a):

Na několika projektech jsem úspěšně použil: https://phpexcel.codeplex.com/