[Poslední sobota, 78] Návrhová, České Budějovice (26. 3. 2016)
- chemix
- Nette Core | 1310
Poslední sobota je pravidelným místem setkání všech fanoušků programování webových aplikací, ať už to jsou odborníci nebo amatéři. Střídavě se koná v Praze a Brně, občas zavítáme i jinam ;-) Znalost Nette Frameworku je samozřejmě výhodou. Vstup na akci je zdarma, jen prosím potvrďte účast.
- Kdy? Sobota 26. 3. 2016, od 15 hod
- Kde? České Budějovice, Coworking Center České Budějovice, Chelčického 123/6
- Oficiální hash tag: #PoSobota, twitter account: @PoSobota
- Prosíme, svou účast potvrďte zde na srazy.info
Nováčci, nebojte se přijít, nekoušeme.
Program
10:00 (do cca 13h)
- Workshop – Martin Janeček & Jan Brabec – začátky & tipy a triky
15:00
- David Matějka – Základní návrhové vzory
- Vojtěch Kohout – CodeReview
- Martin Zlámal – Představení nástroje Testbench
- Martin Štekl – Decorator, Adapter a Proxy – jak mi pomáhají při refactoringu a testování (light)
- Jan Brabec – Brabijan\Images (light)
- Martin Janeček – crossbar.io (light)
- Honza Černý – Nittro & snippets (light)
- Martin Voldřich – Návrh platformy připravené k růstu (light)
19:00
19:05
- Pivo & networking
PoSobotu nám pomáhají tvořit partneři
- chemix
- Nette Core | 1310
Ahoj, vcera jsem se bavil s nekteryma ucastnikama NetteFwPivo o tematech a prednaskach :) vzpominam si na @Tharos a Code review, @DavidMatějka a navrhove vzory? „Někdo“ (promiň nezapamatoval jsem si jméno) o commit messages a @PatrikVotoček ze by si neco pripravil? Pak se ke me doneslo ze @brabijan by si dal talk o Bramijan/Images a @wodCZ o crossbar.io. Já bych si připravil light o Nittro.JS (asi snippets)
Prosim tedy o všechny kdo by do toho šli ať mi pošlou emailem nazev přednášky, délku (5 – 25min) a dvouvětný popis s fotkou ;-)
- chemix
- Nette Core | 1310
Workshop & Dinner & Hackathon?
Je tu nekdo kdo by si chtel dat dopoledni workhsop? Tema je „Navrh aplikace“? Byl by o workshop zajem?
A co tak patecni vecere a hackathon? Byl by zajem? Naslo by se misto? Vcetne nejakeho noclehu?