Prekreslenie celeho snippetu
- Raiper34
- Člen | 65
Caw, potrebujem help, je nejako mozne prekreslit cely snippet aj ked nenastala zmena? Ide o to ze mi snippet ovplyvnuju session a ako si nedetekuje zmenu, tak by som chcel aby sa prekreslil aj ked zmena neni. Ona ta zmena nastane, ale az ked kliknem na dane tlacidlo druhy raz, je to ako keby jeden ajax pozadu… Moze mi prosim niekto poradit?
- David Matějka
- Moderator | 6445
Snippet se prekresli vzdy, kdyz zavolas redrawControl
ale az ked kliknem na dane tlacidlo druhy raz, je to ako keby jeden ajax pozadu…
tipuju, ze tam nejak spatne zachazis z zivnotim cyklem presenteru. nedelas treba to, ze data vyberes/posles do sablony v action a tu akci, ktera je ma zmenit, provadis az v handle?
- David Matějka
- Moderator | 6445
Prisly ti snippety v odpovedi?
- ne – zkontroluj, ze se vola redrawControl
- ano, ale stara data – zkontroluj, ze posilas do sablony data az po jejich zmene
anebo ukaz kod, treba to z toho poznam
- Raiper34
- Člen | 65
No prisli ale stare ocividne, ja to uchovavam v triede tie data, proste mam atributy, ktore sa naplnia podla session, ak neni session tak sa inicializuju nejakou hodnotou a potom v handle tie data v atribute zmenim + v session tiez, robim to zle?
Editoval Raiper34 (4. 3. 2016 18:11)
- Raiper34
- Člen | 65
public function handleRemoveColumn($databaseName)
{
if($this->parent->isAjax())
{
$this->removeColumn($databaseName);
$this->redrawControl();
}
else
{
$this->parent->redirect('this');
}
}
public function handleGoToPage($pageNumber)
{
if($this->parent->isAjax())
{
$this->currentPage = $pageNumber - 1;
$this->session->getSection('datagrid')->currentPage = $pageNumber - 1;
$this->redrawControl();
}
else
{
$this->parent->redirect('this');
}
}
Horny funguje hned, dolny sa vykresli az pri dalsom poziadavku… nechapem preco ale… Aj pri formularoch to mam tak ze uplne rovnake skoro, jeden sa prekrelsi hned, druhy az pri dalsom poziadavku
Editoval Raiper34 (4. 3. 2016 18:40)