Nastavení odesílatele emailu pro error reporty

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
ondrej256
Člen | 187
+
0
-

Zdravím,

mám na webu řeším problém s posíláním error emailů.

Když použiju

Debugger::log(new \Exception('some error'), Debugger::ERROR);

Tak se mně pošle email na adresu, kterou si nastavím

Debugger::$email = 'something@web.cz';

Jenže já bych potřeboval nastavit Odesílatele té zprávy. Je to nějak možné nastavit?

ali
Člen | 342
+
0
-
Debugger::getLogger()->fromEmail = "blabla";

Editoval ali (3. 3. 2016 11:21)

David Matějka
Moderator | 6445
+
+1
-

od nette 2.3.2

Debugger::getLogger()->fromEmail = 'foo@bar.com';
ViPEr*CZ*
Člen | 818
+
0
-

@ali : Tuhle public proměnnou tam teda nevidím? Takže to nemůže fungovat dle dokumentace.

Když už tam je email, tak proč tam neudělat i fromEmail či možná lépe settery. ;-)

premek_k
Člen | 172
+
0
-

a já si přisadím – je možnost to definovat v config.neon? A případně: co všechno je tedy možné definovat v sekci tracy:?

ali
Člen | 342
+
0
-

@ViPEr*CZ* mas pravdu, je to v loggeru, viz Daviduv post

premek_k
Člen | 172
+
0
-

David Matějka napsal(a):

@premek_k jde :) https://api.nette.org/…ion.php.html#20

Trochu OT, ale když už to tu řešíme:
@DavidMatějka, znamená to tedy, že všechny položky toho pole defaults mohu nastavit v konfigu? Funguje to i jinde – třeba v session, kde je také pole pro defaults s názvem options? Jde tyto informace, co vše se v jednotlivých sekcích dá nastavit, někde najít, nebo je to jen WIP knowledge a hledání v API? Znalost tohoto mi chybí k nette štěstí… Děkuji

David Matějka
Moderator | 6445
+
+3
-

@premek_k ne vzdy, ale obvykle to tak byva. Prave u toho session muzes uvest vsechny php session options (save_path apod.) a preda se to do options u session

nektere info o konfiguraci je v doc: https://doc.nette.org/cs/configuring, ale pro aktualni obvykle koukam primo do extension

premek_k
Člen | 172
+
0
-

@DavidMatějka Díky!

Možná by bylo fajn doplnit to časem do dokumentace, a to i třeba přímo k tracy atd. Díky.