Implementace dat z Doctrine na Datagrid
- Xchos
- Člen | 40
Ahoj,
pokouším se prokousat nějakými základy v Nette a narazil jsem na problém. Pracuji na Xchos/open-lambda (github) kde se chci nyní pokusit udělat výpis dat z databáze. Projekt je ve velmi rané fázi, proto bych byl rád, aby jste se věnovali pouze mému problému.
**ALERT! Jedná se o velmi amatérský projekt, ve kterém se snažím pochopit principy, kterých jsem se zde na webu dočetl. Prosím tedy o shovívavost. **
Můj problém je, že nejsem schopný přijít na to jak bych měl implementovat na Nextras\Datagrid data z Kdyby\Doctrine. Je tu někdo, kdo by mi s tím nějak poradil? Co se týká Doctrine, jsem v úplné fázi začátku. Můj aktuální cíl je, aby jsem byl schopný vypsat Datagrid se všemi záznamy z User.
Nevylučuji ani využití jiného datagridu.
mimo záznam: Pokud už se najde někdo kdo se bude vrtat v kódu, zašlete mi prosím informace Co se vám nelíbí.
Editoval Xchos (3. 2. 2016 0:46)
- kejlicz
- Člen | 201
Nextras\Datagrid jsem nepoužíval, ale být tebou , zkusím Grido. To je super a podporuje i Doctrinu. Ale nějak nechápu, když s Doctrinou začínáš, proč do toho ještě motáš datagrid. Nejdřív je nauč se samotnou Doctrinou a pak na ni zkus něco nabalovat.
Editoval kejlicz (27. 1. 2016 10:09)
- BigCharlie
- Člen | 283
@Xchos Třeba, to je jen na tobě. Jak píše @Aurielle (a je to v i tom odkazu), callback musí vracet data. Jak je získáš, je na tobě.