Po prihlaseni nepresmeruje do adminu

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
cino
Člen | 6
+
-1
-

Zdravim Pani,mam nasledujuci problem,presuvali sme eshop napisany v nette na inu domenu…pred presunom fungovalo vsetko v poriadku teraz sa neda prihlasit uzivatelom,ani registrovat a taktiez po prihlaseni nepresmeruje do adminu…viete mi poradit kde mam hladat problem?Dakujem pekne

Helda
Člen | 10
+
0
-

Ahoj,

popis problému je strašně obecný. Píše ti to nějakou chybu? Nebo jen bílá stránka? Takhle se můžeme jen dohadovat, kde může být problém.

cino
Člen | 6
+
0
-

Ahoj, nie vsetko funguje ,produkty taha z db akurat prihlasenie nefunguje

Pavel Kravčík
Člen | 1196
+
0
-

Definuj „nefunguje“. Nezaloží se session, spadne redirect, objeví se nová chyba v error logu, máš bílou stránku. Takhle Ti nikdo nedokáže poradit. :)

cino
Člen | 6
+
-4
-

Najlepsie keby sa niekto na to pozrel,moc sa do toho nevyznam :)

cino
Člen | 6
+
0
-

Neurobi sa redirect na tu stranku..mozne je ze to bude nieco aj so session …nerozumiem tomu predtym to fungovalo bez problemu

Pavel Kravčík
Člen | 1196
+
0
-

A co máš ve složce /log/? Je tam nějaká chyba nová? Zkoušel si to rozchodit na lokále? Pokud nejsi autor a nerozumíš programování – zeptal ses autora? Jinak to možná zkus dát jako zakázku někomu. :)

chemix
Nette Core | 1310
+
+1
-

jak bych postupoval:

• kouknul bych se do metody co se stara o prihlaseni a odkrokoval si to tam jak se to tam chova, zdali se uzivatel prihlasi, zdali se spravne nastavi identita
  • nasledne bych se kouknul do prezenteru ktery danou akci zpracovava, tam bych hledal pred redirectem vse co se muze pokazit, a krokoval zdali se vse deje spravne
  • pak bych resil ten redirect, mrknul se kam se ma presmerovat, zkusil tu routu zadat i rucne, koukal bych do definice rout zdali tam neni nejakej starej kus kodu.

Krokovani: bud pomoci IDE a krokovani, nebo zacatecnicky pomoci dump($var);exit();

Info z historie: vzpominam si ze neco podobneho znamy resil, problem byl v tom ze router dostaval z configu nazev domeny kam se ma presmerovat ale nikdo kdo ten projekt psal to nikde nedefinoval, a on si stezoval ze nette se chova spatn. Chyba. Nette se chovalo tak jak ho programatori naprogramovali jen zapomeli jak to naprogramovali.

Nette je uplne jedno na jake domene bezis, pokud mu to v kodu nikterak nerozbijes.

• zkouknout autentificator
  • zkouknout presenter
  • zkouknout router
  • zkouknout konfigurace ( a to i na severeu pokud tam pouzivate config.local.neon)

V pripade, ze chces, aby se na to nekdo „kouknul“ doporuciji zadat na jobboard vyzvy, pripadne si od dane osoby nechat udelat maly workshop, at se v projektu neztracite.

cino
Člen | 6
+
0
-

Dakujem za reakcie Pani,pridaval som davnejsie tu ale sa nejako neponukol

Pavel Kravčík
Člen | 1196
+
0
-

Je to špatná nabídka a málo zaujme. Zkus dát více informací. Inspiruj se například tady: http://www.zdrojak.cz/…ro-vyvojare/ nebo nějaký hezký vzorový https://forum.nette.org/…aha-fulltime.

Ten druhý je prakticky dokonalý. :)

cino
Člen | 6
+
0
-

Skusim,vdaka za rady :)