AdminLTE + Nette Framework = ideální balíček pro složitější administrace

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
chemix
Nette Core | 1310
+
+7
-

Vzal jsem šablonu AdminLTE a ohýbám ji pro snadné spojení s Nette Framework. Nápady a pomoc vítána ;-)

github.com/gritbox/AdminLTE

DONE:
  • devstack pro kompilaci minifikovaných verzí js & css.
  • rozdělení @layout.latte na menší bloky
TODO:
  • více ukázek UI z původního html AdminLTE
  • funkční nette komponenty
Díky:

Tento projekt vzniká za podpory BlueBoard s.r.o.

keeper7
Člen | 8
+
+3
-
chemix
Nette Core | 1310
+
+1
-

@keeper7 nevidel, dekuji za tip, zajimava inspirace. Ale cele to mit jako komponentu prozatim nechci a webloader mi take nevyhovuje (jsem asi vice frontendista)

kollarovic/admin mi prijde fajn pokud chces rychle udelat peknou administraci, ktera ma ale definovane hranice.

akadlec
Člen | 1326
+
0
-

A co se tedy pokoušíš dělat? Moc sem to z toho prvního postu nepochopil. Chceš vzít html šablonu a udělat z ní nějak kostru pro stavění appek na nette?

chemix
Nette Core | 1310
+
+1
-

@akadlec ano, pro stavění administrace nad Nette + AdminLTE, takové spíše „lego“. Je to dáno tím, že jsme si v BlueBoardu řekli, že zmigrujeme stavající administraci na AdminLTE a toto by měl být toho vedlejší produkt.

Pavel Kravčík
Člen | 1195
+
0
-

@chemix: Vypadá to pěkně. Držím palce. Akorát Tě nemám rád, protože teď mám chuť napsat si něco podobného vlastními silami.

Osobně by se mi líbila podobná věc jako v kollarovic – zobrazení těch souborů (třeba jen neon) a jejich editace. Třeba mít možnost editovat local.config.neon z mobilu. Mám tam nastavení, které třeba vynutí odesílání všech mailů na jinou adresu (testování) a podobně.

chemix
Nette Core | 1310
+
0
-

@PavelKravčík jako myslis z administrace editotav local.config.neon? to by nemelo byt tezke, nesmis pak zapomenout na smazani cache. A radeji bych si tam pridal pred ulozenim validaci neonu :) aby sis to pekne nerozbil… (snad jsem to pochopil spravne)

Jen nechapu „co“ si chces napsat „podobneho“ vlastnimi silami?

Pavel Kravčík
Člen | 1195
+
-1
-

Byl to nápad pro Tebe (viz nápady a pomoc vítána), to je pěkné na tom příkladu od @keeper7.

No vlastního myslím – složit si to lego sám, z jiných komponent a implementovat tam věci jako YetORM a podobně.

chemix
Nette Core | 1310
+
0
-

@PavelKravčík na prikladu kollarovic/admin to editovatelne neni, jen je tam ukazano jak se to nasazuje na projekt. Pro me je spise dulezite resit ty frontendove veci nejak, jelikoz ty backendove si kazdy stejne resi nejak posvem.

Tak tohle by mohl byt slusny vykop pro dalsi rozsirovani… :) ja zatim nemam v planu do toho davat jakoukouli datovou vrstvu …

akadlec
Člen | 1326
+
0
-

No nevim nevim, ale sem zvěda na výsledek k čemu se dopracuješ/jete, protože to osobně teď taky řeším a chtěl jsem ui kompletně oddělit aby se dalo spravovat „bokem“ takže ve finále mám vytvořenu extension pro správu témat, takže pokud bych chtěl změnit třeba z bootstrapu na ten admin lte, tak si tam jen přidám nové téma s patičnýma lattéčkama a statikama.

chemix
Nette Core | 1310
+
0
-

@akadlec to uz musi byt ale silene sofistikovane? ne?

akadlec
Člen | 1326
+
+1
-

@chemix no sofistikovane, asi jo je, nedělám na jednoúčelovce ale chci pustit do světa takove chytřejší cmsko, ale konečně se pomalu blížím k jakž takž ucházejícímu výsledku co se bude dát vypustit ;)