Jaký moderní hosting (nginx, cloudy)?

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
ic
Člen | 430
+
0
-

Vím, že téma hostingy na kterých jede nette už tu pěkně dlouho není, ale teď zrovna by mi asi bodlo.

Bral bych nějaký hosting pro php na kterém je nginx a možnost rozchodit routování pro nette. To už bude předpokládám trošku problém, pokud člověk nemá vlastní virtuálku, nepletu se?

A zkoušel někdo nette na nějakém z těch cloudových hostingů? Google App Engine / Google Cloud platform / Amazon AWS EC2 / Heroku / … ?

díky za každý tip

Editoval ic (21. 8. 2015 13:25)

petr.jirous
Člen | 128
+
0
-

Na heroku to nebyl problém rozchodit ;) s ostatním cloudy zkušenost nemám

newPOPE
Člen | 648
+
0
-

Asi myslis Amazon EC2 a tam to nie je problem kedze si masinu setupujes sam. Na druhu stranu na Amazone dostanes full nastroje (backupy a podobne hracky su tam na par klikov). Napr. taky Digital Ocean (kde mas opat vlastnu masinu) si to vsetko musis nastavit sam…

No a kedze amazon platis od casu masiny resp. nieco podobne tak na to existuje kalkulator (link presne neviem).

Luděk Veselý
Člen | 29
+
+1
-

Pokud chces pouzivat nginx, nejnovejsi php a dalsi nastroje (kdo by nechtel :) ), tak bych rekl ze nejshudnejsi reseni je vlastni VPS. Ja mam konkretne od wedosu a diky tomu ze mas root pristup tak si nginx nastavis jak potrebujes.. Ten Digital Ocean se mi libi ze maj pripravene ruzne predinstalovane distribuce a k tomu hromady tutorialu https://www.digitalocean.com/…y/tags/nginx?…. S ostatnimi (aws, google, heroku) zkusenost nemam, ale neni duvod proc by to tam nebehalo. Spis bych vybiral podle tech doplnkovych sluzeb jake vyuzijes (zalohovani, notifikace, support).

ic
Člen | 430
+
0
-

ten jsem měl skutečně na mysli… díky za opravu

Tomáš Votruba
Moderator | 1114
+
0
-

Používám DigitalOcean a díky GUI a tutoriálům na míru je vše jednoduché nastavit. Doporučuju :)