Prečo sa tstuje ajax settings.nette?
- Čamo
- Člen | 798
Zdravím,
pozerám si akurát tento príklad: https://github.com/…firm.ajax.js
a tam je cód:
if (!settings.nette) {
return;
}
Robím podobnú vec, ale bez toho testu, tak ma zaujíma čo to tam je.
- David Kudera
- Člen | 455
Čamo napsal(a):
No dobre viac z vás zrejme nevytiahnem.
Díky.
Úplně vždy, když něco napíšeš, tak to stojí za to.. Jestli ti ale odpověď nestačí, tak se prosím tě radši zeptej normálně jako člověk. Teda pokud nechceš ostatní otrávit od pomáhání zde na fóru…
- Michal Vyšinský
- Člen | 608
Nevím, kdo to má divně nastavené. Možná jen blbě chápeme tvoji častou aroganci. Ale přijdeš si sem pro radu a když ti někdo poradí, tak místo poděkování napíšeš něco, co potom dvakrát nemotivuje k tomu ti pak znovu odpovídat.
Ale toto je jen můj osobní názor na tvé příspěvky, možná to vidí ostatní jinak.
- David Kudera
- Člen | 455
Říká se tomu slušné chování. Určitě to nikoho neuráží, není nám snad 10, aby jsme se urazili kvůli takovým věcem… Mluvil jsem o otrávení a znechucení z odpovídání.
Snad nejzákladnější pravidlo slušného chování je, že pokud něco od někoho chci, musím toho člověka slušně požádat a chovat se k němu při nejmenším uctivě. To, co jsi napsal ty, bylo tak neuctivé a nevychované, že jsem na to už musel napsat. Tohle tě ale měli naučit někde jinde a ne na fóru nette.
Takže znovu, jestli ti odpověď nestačila, tak se slušně zeptej a někdo ti odpoví… Třeba… Jinak prosím, jestli by někdo z moderátorů nezvážil to tu zavřít. Je to přeci jen nette fórum a ne lekce slušného chování.
Editoval David Kudera (20. 6. 2015 8:24)
- Čamo
- Člen | 798
David Kudera:
Tak najprv to bola arogancia a zrazu je to nejaká absencia
slušnosti? KDE?!
A ešte jedna vec ktorúmtreba povedať. Niektoré odpovede sú ďaleko viac arogantné ako tento mýtus o mojej arogantnosti v tomto vlákne. Načo mi je napríklad odpoveď že sa to testuje lebo to môže byť prázdne. To vidím aj ja. Ja som sa to tou vetou snažil odľahčiť a ukončiť. Ako ste tam dokázali vidieť aroganciu to je váš problém. Nemusíte mi radiť ignorujte ma ak ma neznášate ale netrepte tu.
Editoval Čamo (20. 6. 2015 23:15)
- Mysteria
- Člen | 797
Super způsob jak si automaticky odradit spoustu lidí, kteří by ti v budoucnu mohli pomoci.
Přitom by místo „No dobre viac z vás zrejme nevytiahnem. Díky.“ stačilo napsat třeba: „Jasný díky. A domnívám se správně, že je to kvůli tomu, že pokud by tam tenhle test nebyl, tak by došlo k chybě na řádku var question = settings.nette.el.data(‚confirm‘);?“