Kdyby\Translator – překlad do ostatních jazyků

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
j.salak
Člen | 42
+
0
-

Je možné pomocí tohoto translátoru získat překlady do všech jazyků co mám v aplikaci?

Vytvářím novou stránku a vytvářím jí slug, který chci přeložit a uložit slug do databáze.

Ale když volám v cyklu ->getAvailableLocales() metodu ->translate($input, NULL, array(), NULL, $locale); Tak proběhne pouze poprvé a následně script spadne a vyhodí force download application/x-httpd-php

Máte s tím někdo zkušenost, prípadně jak jinak překládat zadaný řetězec do požadovaného $locale.

díky za info

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

Nemáš náhodou windows a velký slovník?

j.salak
Člen | 42
+
0
-

OSX 10.9.5 a XAMPP, zkoušel jsem ten problém hledat skrze celý Váš translator ale vypadá to že sahá až do toho Symfony\Translation. Tak mě zajímalo především jestli je vůbec správně používat pro ten překlda tu metodu ->translate s těmi prázdnými argumenty a s nastavením toho $locale nebo jestli existuje pro tyto typy překladů nějaké vhodnější řešení. A samozřejmě stačí aby to hledalo překlady v těch neon souborech.

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

Ono právě to že tam jsou nějaké neon soubory je v konečném důsledku detail. Zkompilují se do cache a pak se načítají z cache. To co jsi popsal by mělo normálně fungovat.

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

Zkus kouknou jestli máš zaplé logování chyb v PHP a webserveru a následně to pusť znova a koukni jestli to neloguje nějaké segfaulty nebo něco.

j.salak
Člen | 42
+
0
-

V error logu nic není a v access logu to vrací na OSX normálně 200 (na Windows 302) takže to by mělo být v pořádku, je to opravdu záhada.