Jak zjistit kolikátý kontejner se vykresluje v Kdyby\Replicator

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Lukeluha
Člen | 130
+
0
-

Ahoj,

používám Kdyby\Replicator pro přidávání dynamických položek a v každém kontejneru bych chtěl mít ještě jeden div, který se bude zobrazovat/skrývat podle předem vybraných hodnot. Konkrétně: V každém kontejneru mám jeden select a div, který je defaultně skrytý. Pokud v selectu je zvolena 0, chci div zobrazit. Vím že se to dá zařídit pomocí metody toggle, nicméně jí musím předávat idčko elementu. Poté formulář manuálně rendereruju – tyto divy označím správně pomocí proměnné {$iterator} (id="muj-div-{$iterator->getCounter()}). Chtěl jsem se proto zeptat, jestli můžu nějak dostat v callbacku pro vytváření dynamických kontejnerů taky nějaký ‚iterator‘, ze kterého dostanu aktuálně pořadí aktuálně přidávaného kontejneru? Poté bych mohl využít krásně i metodu toggle.

Snažil jsem se to vyřešit přes vlastní js funkci, která watchuje select, ale protože na přidávání a odebírání používám ajax a invaliduju snippet, tak se mi poté některé divy znovu skryjou, i když mají být již viditelné.

Doufám, že jsem to napsal pochopitelně :)

Předem díky moc za odpovědi.

David Matějka
Moderator | 6445
+
+1
-

Jako identifikator muzes pouzit $container->name (a to pouzij pak i pri vykreslovani namisto toho iteratoru)

Lukeluha
Člen | 130
+
0
-

To mě nenapadlo, díky moc :)