Pole do hidden prvku ve formuláři

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
ikysek
Člen | 22
+
0
-

Zdravím vás, už nějakou dobu si lámu hlavu nad následujícím problémem a doufal jsem, že se najde někdo, kdo už podobnou věc řešil.

Mám formulář, kde bych chtěl v hidden uchovávat pole, což bohužel nejde na přímo. Problém jsem aspoň prozatím vyřešil slepením pole do stringu a následně zase explode na pole, ovšem přijde mi to jako hodně prasácký způsob, existuje nějaký lepší způsob jak procpat pole do jednoho hidden prvku ?

David Kudera
Člen | 455
+
0
-

pokud to opravdu potřebuješ, tak lepší bude kombinace serialize / unserialize a nebo json_encode / json_decode (lépe jejich varianty v Nette\Utils\Json)

newPOPE
Člen | 648
+
-1
-

@ikysek nechcem byt nejaky hruby ale co to tam vymyslas za somariny?! Urcite existuje aj ina cesta ako tvoj problem riesit.

ikysek
Člen | 22
+
0
-

Celý to komplikuje fakt, že používám vícestupnový formulář, což mi způsobuje takové problémy. Snažil jsem se ty data uchovávat nad presenterem jako proměnou ale taky bezvýsledně

kleinpetr
Člen | 480
+
+4
-

Řeším teď něco podobného a data ukládám do session a v poslednim kroku si je vytahnu vsechny najednou ;)

Editoval kleinpetr (29. 3. 2015 21:55)

ikysek
Člen | 22
+
+1
-

Díky, někdy na problémy jdu prostě od lesa, použít session samozřejmě pomohlo :)

Editoval ikysek (29. 3. 2015 22:14)