Výpis 500 na localhostu místo laděnky
- Phalanx
- Člen | 310
Ahoj, netuším co s tím. Ve starší verzi Nette(2.0.12) mi nastavení prostředí fungovalo. Teď se mi místo laděnky zobrazuje chybová stránka 500. Databáze ze sekce development v configu se mi bere v pořádku.
bootstrap.php
<?php
if (!PRODUCTION_ENV) {
$configurator->setDebugMode($configurator::DEVELOPMENT);
} else {
$configurator->setDebugMode($configurator::NONE);
}
?>
config.neon v sekci development
<?php
development < common:
nette:
application:
catchExceptions: true
?>
- Pavel Kravčík
- Člen | 1196
Vždycky jsme byli Československo, to už neplatí?
Nette se dělilo do více jednotlivých bloků. Třeba je potřeba to nastavení přenést jinam. Také je možné, že se Ti rozbila definice konstanty.
- Pavel Kravčík
- Člen | 1196
No to byla jen narážka, že tvoje otázka je postavená relativně špatně. Nedá se z toho moc vyčíst.
A zkus si dupnout tvojí konstantu anebo se podívat, jak se změnilo nastavení Tracy – protože novější verze jsou rozdělené do separátních části a zapisovat se budou trochu jinak do configů.
- vvoody
- Člen | 910
Phalanx: ladenka sa musí v nejakom bode behu scriptu zapnúť, nieje zapnutá hneď po spustenia scriptu, potom v nejakom bode behu scriptu sa určí aký debug mod sa bude používať, čiže či sa bude zobrazovať 500 alebo plná ladenka, logicky do toho momentu je defaultne nastavená na produkčné zobrazovanie, čiže zobrazovanie 500.
Chyba pri behu môže nastať kdekoľvek, to znamená že aj pred spustením ladenky, respektíve pred nastavením debug módu. V tom momente logicky nemáš k dispozícií výpis ladenky a frflanie na fóre, že prečo by si sa mal ísť pozrieť do logu určite nikomu nepomôže, ani tebe a ani ostatným ktorý by ti z radosťou pomohli.