checkbox a atribut value

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
lopasovsky
Člen | 17
+
0
-

laada wrote:

co treba naparsovani csv souboru z ktereho si chces pred ulozenim do DB vyzobat jen nektere radky?

laada wrote:

2. kde vezmu tu hodnotu? Cislo radku me nezajima.

laada wrote:

Konkretne v tomto pripade nepotrebuju cely radek. pole[urcity.sloupec]

Co k tomu viac dodat? To je tak absurdne myslenie a este na tak jednoduchom priklade, ktory si si, mimochodom, sam vymyslel, ze aj keby si zrovna mal pravdu, tak posobis tak neskusenym dojmom, ze ti autori frameworku nemaju dovod vyhoviet.

_Martin_ ti riesenie napisal – a to je uplne spravne a presne riesenie daneho prikladu – ktore dokonca odmietas, namiesto toho, aby si sa z neho poucil.

laada wrote:

aspon volitelne nebo uz je to osobni? :)

Dalsi prispevok uz budu vyhrazky? ;)

kravčo
Člen | 721
+
0
-

laada napsal(a):

David Grudl napsal(a):

Diskuse se točí kolem best practises, tedy jak to dělat nejlépe.

Ano jde o best practice. IMHO best practice je ze FW pomaha a nevnucuje. A ja bych rad aby Nette bylo cim dal tim lepsi.

Svoj názor si vyjadril viackrát, odpoveď si dostal. Checkbox sa nezmení, CheckboxList pôjde do distribúcie… Začínaš sa opakovať…

Fakt je takovej problem tu funkcionalitu implementovat aspon volitelne nebo uz je to osobni? :)

Fakt je taký problém si tú funkcionalitu implementovať u seba?

FormContainer::extensionMethod('FormContainer::addValueCheckbox', 'ValueCheckbox::add');

class ValueCheckbox extends Checkbox {
    public static function add(FormContainer $container, $name, $caption)
    {
        $container[$name] = new self($caption);
    }
    public function setValue($value)
    {
        FormControl::setValue($value);
    }
}
David Grudl
Nette Core | 7790
+
0
-

laada napsal(a):

Fakt je takovej problem tu funkcionalitu implementovat aspon volitelne nebo uz je to osobni? :)

Jo to problém. Chceš, abych do frameworku implementoval chybu, což neudělám. Na druhou stranu nerozumím, proč si to nedopíšeš sám. Rozšiřitelnost je přece silná stránka frameworku, ne?

laada
Člen | 35
+
0
-

David Grudl napsal(a):
Jo to problém. Chceš, abych do frameworku implementoval chybu, což neudělám. Na druhou stranu nerozumím, proč si to nedopíšeš sám. Rozšiřitelnost je přece silná stránka frameworku, ne?

Chybu?! To snad ne. Nemam nic proti rozsiritelnosti, ale tohle je prece o ideologii. Proc si implementovat standartni chovani?