Implementace platby pomocí GoPay – nefunguje s rozšířením Markette\Gopay

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
fary
Člen | 155
+
0
-

Potřebuji na jednom webu implementovat platební bránu Gopay a rozhodl jsem se pro to použít rozšíení Markette\Gopay. Vše dělám podle návodu na githubu ale přesto to nefunguje jak by mělo. Extension jsem si stáhl composerem.

Konkrtně zde tento kousek kodu: $gopay->bindPaymentButtons($form, array($this->submittedForm)); vyhazuje vyjímku: ‚Object of class App\OrderForm could not be converted to string‘ když to mám napsané takto: $this->gopay->bindPaymentButtons($form, array($this, 'submittedForm')); protoze pokud jsem to mel takto: ‚$gopay->bindPaymentButtons($form, array($this->submittedForm));‘ tak mi to zase hlásilo, že property submittedForm neexistuje.

Nemůžu s tím hnout.

David Matějka
Moderator | 6445
+
0
-

Vypada to, ze to prijima pole callbacku, takze:

$this->gopay->bindPaymentButtons($form, array(array($this, 'submittedForm')));

protoze pokud jsem to mel takto: $gopay->bindPaymentButtons($form, array($this->submittedForm)); tak mi to zase hlásilo, že property submittedForm neexistuje.

dedi App\OrderForm od Nette\Object?

fary
Člen | 155
+
0
-

Prave ze nededi, takze kdyz tam dam class OrderForm extend Nette\Object tak to takto bude fungovat? Zkusim to.