zjisteni aktualniho template v presenteru

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
kocourPB
Člen | 47
+
0
-

Dobry den.

Je mozne nejakym spusobem v presenteru zjistit v jakem templatu se aktualne nachazim?

David Matějka
Moderator | 6445
+
0
-

V presenteru se v zadne template zatim nenachazis. Ale muzes se kouknout jakou logikou se ta sablona pote lokalizuje.

Ale radeji rekni, co chces vyresit

kocourPB
Člen | 47
+
0
-

Potrebujem vyriesit to, aby uzivatel, ktory ma nevyplnene niektore povinne osobne udaje bol neustale presmerovany na sablonu s nastaveniami napr /user/settings.latte … to overenie mam v startup() metode DefaultPresenteru, od ktoreho dedia ostatne presentery. Problem je v tom, ze potrebujem ziskat nazov aktualneho template kvoli overeniu v podmienke, aby nevznikalo nekonecne presmerovanie kedze je to v startup() metode.

David Matějka
Moderator | 6445
+
0
-

V tom pripade nepotrebujes nazev sablony, ale nazev presenteru, ten najdes v property $name v presenteru, takze $this->name

kocourPB
Člen | 47
+
0
-

ano to som pouzival doteraz, ale je to nedostacujuce, pretoze moj UserPresenter ma sablonu settings.latte kam ma byt uzivatel presmerovany ak nema vyplnene udaje a potom dalsie templaty napr myCart.latte kam uz sa ale nemoze dostat ak nema udaje vyplnene … preto som sa pytal ci nie je nejako mozno zistit aktualny nazov templatu :)

David Matějka
Moderator | 6445
+
0
-

v tom pripade zkontroluj jeste $this->action, kde je nazev aktualni akce

Editoval matej21 (24. 10. 2014 13:34)

kocourPB
Člen | 47
+
0
-