Na jednom localhostu Nette funguje, na druhém ne
- found
- Člen | 16
Zdravím,
vesele jsem si upravoval projekt na PC a předělával stránky do Nette. Teď jsem na koleji, kde mám notebook, ale najednou se mi nedaří rozjet Nette. Podle checker.php je nastavení serveru na notebooku dokonce lepší než na PC, ale přesto mi localhost vyhazuje Internal server Error.
Co se serverů týče, tak využívám WAMP server, na PC mám verzi 2.4 a na notebooku 2.5. Existuje nějaké řešení, abych zůstal ještě líně u WAMPu nebo už jsem narazil na chvíli, kdy budu muset instalovat Apache, MySQL a PHP ručně? I kdybych musel, tak nechápu, kde mám chybu.
S pozdravem a díky
Jimmy
- David Matějka
- Moderator | 6445
internal server error od apache nebo od nette?
zkontroluj logy
v pripade, ze je to chyba apache, zkontroluj, zda mas napr. povoleny mod rewrite
- found
- Člen | 16
Chyba přichází od Apache. V Apache_error je
[Mon Oct 20 00:34:26.081277 2014] [core:alert] [pid 3160:tid 968] [client ::1:54812] C:/web/www/nette/sandbox/www/.htaccess: Invalid command ‚AddOutputFilterByType‘, perhaps misspelled or defined by a module not included in the server configuration
Rewrite_module jsem ale zapínal a mimo Memcache Extension je všechno zeleně zaškrnuté až na následující obrázek. http://galiron.eu/…/checker.png
Jelikož jsem ve webu amatér, tak netuším, co přesně znamená ten error kromě toho, že server odmítá něco nastavit podle .htaccess.
Děkuji,
Jimmy
Edit:
Pro záznam: Restartoval jsem služby ve WAMPu po zapnutí mode rewrite.
matej21 napsal(a):
internal server error od apache nebo od nette?
zkontroluj logyv pripade, ze je to chyba apache, zkontroluj, zda mas napr. povoleny mod rewrite
Editoval found (20. 10. 2014 0:52)