Snippet se nepřekreslí, přestože je invalidní

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Climber007
Člen | 105
+
0
-

Bojuji s tím už po několikáté a stále v tom nemám jasno. Aplikace používá základní layout a do něj několik includovaných souborů/šablon. Pokud mám snippety v tradičním bloku #content, vše funguje a snippety se invalidují a překreslí. Pokud ale invaliduji snippet z bloku v jiné větvi stromu, než je zmíněný #content blok, snippet se invaliduje, ale již nepřijde nový v odpovědi, tedy se nepřekreslí. Jde to tedy nějak vyřešit nebo to umí až snippetArea v nových verzích?

Nejde o žádné dynamické snippety, aktuálně je v #content tlačítko a druhý snippet jsou flash zprávy. Projekt jede na Nette 2.0.8, takže nemám šanci snippetArea zkusit.

David Matějka
Moderator | 6445
+
0
-

Pokud ale invaliduji snippet z bloku v jiné větvi stromu

muzes ukazat kod? moc nechapu, co tim myslis

Climber007
Člen | 105
+
0
-

Do @layout je includován #container, který obsahuje #flashes a je do něj includován #content. Cokoliv co je v contentu se překreslí, ale cokoliv, co je v nadřazených blocích už nikoliv.

bazo
Člen | 620
+
+1
-

snippety v inkludovanych sablonach nefunguju.

milacekmartin
Člen | 4
+
0
-

Tento problém se mi podařilo vyřešit jen pomocí snippetArea. Ve starších veržích nette doporučuji použít místo includované šablony komponentu.

Climber007
Člen | 105
+
0
-

Jak to, že to funguje, když je do @layoutu includovaný #container (jak jsem komentoval výše), ale dál už ne?

David Matějka
Moderator | 6445
+
0
-

a ten #container blok je definovan v jakem souboru
uz to asi chapu.
je to jak pise @bazo, snippety funguji pouze pokud jsou definovany v sablone, resp. v layoutu te sablony. Pokud je snippet definovany v inkludovane sablone, nedojde vubec k jejimu inkludnuti a tudiz nette ten snippet nezna.

Editoval matej21 (22. 9. 2014 16:17)