Dump vypisu z databaze blbne

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
t0x1c
Člen | 151
+
0
-

Ahoj mam takový malý problém. Když si dumpnu výpis konkretního řádku z databaze ({dump $goodDetail}) na stránku kde tuto proměnnou nepoužívám tak se mi zobrazi v dumpu všechny sloupečky a jeho hodnoty tak jak by mělo. Ale jakmile na stránku dám např. {$goodDetail->name} tak se mi v dumpu objevi jen toto

data private => array (3)
	id => 12
	name => "jmeno" (5)

Ale měl by se mi zobrazit cely výpis ne? Je to bug nebo jsem něco zaspal? Protože když jsem kdysi pracoval se starší verzi nette tak takhle to přesně fungovalo. Předem díky za odpověď.

duskohu
Člen | 778
+
0
-

@t0x1c je to normalne spravanie, To preto lebo v sablone poziadas NDB len o tento jeden stlpec, takze v ActiveRow mas len ten.

t0x1c
Člen | 151
+
0
-

No ale tak když mam v $goodDetail name, popis, cena atd.. tak by se mi mělo v laděnce ukazovat všechno ne? A ne jen to co potom následně v themě vypisuju pomoci $goodDetail->name protože ja dumpuju celou proměnnou a ne $goodDetail->name. Jestli to teda tak je tak je to pro mně novinka protože u starši verze nette to takhle fungovalo.

Editoval t0x1c (28. 7. 2014 15:44)

David Matějka
Moderator | 6445
+
0
-

NDBT vybere vsechny sloupecky pouze pri prvnim requestu. Pote si do cache ulozi, na ktere si sahnul a pri dalsim requestu vybere pouze tyto..

t0x1c
Člen | 151
+
0
-

Aha. A je teda nějaky zpusob dumpnout vsecky? Ne jen ty na ktere jsem šáhl?

David Matějka
Moderator | 6445
+
0
-

zkus

{dump $row->toArray()}
t0x1c
Člen | 151
+
0
-